Dlouho mě bude mrzet, jakým způsobem se kabina na konci sezóny rozpadla, říká ke konci v I.B třídě Ondřej Zázvorka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal motor mšeckého týmu, kterým je Ondřej Zázvorka! Proti Olešné odehrál výborný zápas, ve kterém vsítil úvodní branku utkání. Mohl přidat i další, ale jeho hlavní náplní nejsou góly, ale hra ve středu hřiště. Tu v každém zápase předvádí na vysoké úrovni!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Za výkon proti Olešné sis vysloužil nominaci do sestavy kola, kterou jsi následně ovládl. Čekal jsi, že se v ni objevíš?
Nečekal. Já popravdě zjistil, že tato rubrika funguje až asi po 4. kole, když to začali řešit kluci v kabině.
Jak bys zápas s Olešnou ve stručnosti popsal?
Troufám si říct, že se fotbal hrál celý zápas na jednu branku. Na první gól dokázal soupeř ještě reagovat a uhrát příznivý poločasový výsledek, ale ve druhém poločase už jsme dokázali proměňovat šance a zápas mohl skončit i vyšším rozdílem.
Čekali jste, že soupeř předvede lepší výkon?
Určitě, do vzájemného zápasu neztratili ani bod, takže jsem čekal u soupeře vyšší kvalitu a chuť po vítězství. Asi jejich hra až moc stojí na Radkovi Poláškovi.
Loňská sezóna v I.B třídě se dá jistě hodnotit kladně. Uděláte vše proto, abyste se do ni vrátili?
Já osobně ji kladně nehodnotím, protože tým, který byl ve Mšeci v loňském roce, mohl uhrát ještě o několik bodů víc hlavně v jarní části. Další věc, která mě bude dlouho mrzet je, jakým způsobem se kabina na konci sezóny rozpadla a několik hráčů odešlo. Každopádně rád bych i kvůli klukům jako je Janoušek, Červený, Kučera atd., aby se do Mšece I.B třída vrátila, protože to jsou fotbalisti jednoznačně na krajskou soutěž.
Kdo v kabině vypije nejvíce piv a kdo jako první odpadne?
Kdybych mohl volit i z realizačního týmu, tak je vítěz jasný, takhle je to složitější. Ale nad ránem můžeš ve Mšeci potkat Kučeru, Šebestu, Hellera. Naopak první kromě abstinentů odjíždí Kuba Kolek, který špatně artikuluje mezi druhým a třetím pivem (smích).
Jaké jsou tvé volnočasové aktivity mimo fotbalu?
Snažím se vést své dvě děti ke sportu, takže momentálně jsem v přemlouvací aktivitě, abych jim rozmluvil zpívání, keramiku a dramatický kroužek.
Tento víkend proběhly volby. Koho a proč jsi volil?
Bydlím v Praze, ale mám stále trvalé bydliště u táty, který za mě platí vodný/stočný, takže mu v komunálních volbách svým hlasem splácím svůj dluh (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.