Diskutování s rozhodčím ovlivnilo náš výkon, říká Michal Tretera

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Michal Tretera z Lipníku. Ani jeho dobrý výkon nestačil k bodům na hřišti Blatnice. Nyní si s vítězným hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Michale, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Děkuju, zápas se nám nepovedl z několika důvodů. Trenér po nás chtěl navázat na domácí zápas s Rudíkovem, který každý odmakal a zodpovědně plnil svoje úkoly, na tento výkon se nám navázat bohužel nepovedlo. Blatnice byla v útočné hře hladovější a nám se herní situace z tréninku nepodařilo zúročit v zápase. Co vidím jako nejhorší, bylo naše diskutování s rozhodčím, což ovlivnilo náš výkon. Myslím, že Blatnice vyhrála zaslouženě – gratulace soupeři.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Se svým výkonem spokojený nejsem, myslím, že jsem do zápasu nastoupil se zbytečným respektem a to bylo znát. Mám v Blatnici spoustu známých, čím víc se člověk někdy snaží, tím víc to nejde (ůsměv). Určitě je na čem pracovat (úsměv).
Nyní vás čeká zápas s Rokytnicí. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Rokytnice je kvalitní soupeř, ještě minulou hrála krajskou soutěž, kvalita tam bude. Předpokládám, houževnatého soupeře, který nám zadarmo určitě nic nevěnuje. Uspokojí nás pouze výsledek za který budeme brát tři body. S ničím jiným do zápasu nejdeme.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu a celkově ke sportu mě vedly od mala rodiče. Působil jsem v Lipníku odsud na pár let odešel do Studence (kde se mi moc líbilo, super parta, zázemí, lidi okolo fotbalu, skvělé zážitky) po sestupu z I.B třídy jsem se vrátil zpět do Lipníka.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Neumím říct jméno jednoho fotbalisty, vždy jsem uznával hráče, kteří si umí udržet svojí výkonnost dlouhodobě, tím dokazují svoje kvality. Ať už jde o útočníky co pravidelně střílí góly, tvořivé neúnavné záložníky, obránce kteří tvoří hru i dobře brání (úsměv).
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Jsou dva, Lipník a Studenec.
Jaké máš koníčky?
Fotbal není jediný sport, který dělám soutěžně. Můj celoživotní koníček je sport všeobecně.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Nejsem velký filmový fanoušek, navíc na sledování filmů ani nemám moc času (úsměv). Když už nějaký film, tak rozhodně, který má šťávu, spád a není u jeho sledování nuda (úsměv).
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Nejsem v jídle moc vybíravý, takže říct jedno jídlo není lehké (úsměv) mám rád hovězí maso na všechny způsoby, takže to vidím na poctivý hovězí steak (úsměv). Z nápojů mám rád domácí ovocné šťávy, když je příležitost rád si dám pivo (úsměv).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.