Michal Zapletal vstřelil první hattrick v mužském fotbale

První hattrick vstřelil líšeňský fotbalista roti Fýdku-Místku při výhře 4:2. I díky tomu se dostal do sestavy kola a následně se stal hráčem devátého kola MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Můžete nám představit vaši dosavadní kariéru?
Jsem odchovancem Prostějova, kde jsem odehrál všechny věkové kategorie až do mužů. V létě jsem šel na hostování do brněnské Líšně, kde momentálně působím.
Proti Frýdku jste dal hattrick, byl to pro vás nejpovedenější zápas v mužské kategorii?
Ano, byl . V mužské kategorii se mi ještě nepovedlo vstřelit hattrick. Takže tohle byl bezpochyby můj nejpovedenější zápas v mužské kategorii.
Má Líšeň ambice zkusit druhou ligu?
Momentálně to v týmu nějak neřešíme. Přece jenom je před námi ještě spousta zápasů a sezona ještě může dopadnout úplně jinak. Snažíme se vyhrát každý zápas a uvidí se, na jaký zisk bodů to bude stačit na konci sezony.
Jak srovnáváte MSFL a FNL?
Rozdíl mezi těmito soutěžemi je obrovský. Jak v agresivitě, tak v bojovnosti. Je to úplně jiné. Ve druhé lize jsem pár zápasů odehrál a je to o hodně těžší soutěž, než v MSFL, kde má na vše člověk více času.
Jaký byl důvod vašeho přesunu z Prostějova?
V Prostějově jsem toho moc neodehrál a tak jsme se s vedením domluvili, že hostování bude lepší pro můj fotbalový růst. S nabídkou, kterou jsem dostal z Líšně jsem byl spokojený a slovo dalo slovo.
Jaké jsou vaše fotbalové cíle?
Postupem času nasbírat ještě nějaké zkušenosti z mužského fotbalu a poté je uplatnit. A když vše půjde, jak má, tak bych chtěl ještě nahlédnout do profesionálního fotbalu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.