HRÁČ KOLA JIŘÍ NÁHLOVSKÝ: Rád jsem koukal na Ronaldinha

Nejlepším hráčem 5. kola se dle hlasování čtenářů stal Jiří Náhlovský. Všejanský borec se zaskvěl především dvěma brankami, díky nimž si získal sympatie fanoušků. Nyní se o tomto fotbalistovi můžete dozvědět více prostřednictvím našeho rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den. Představte se, prosím, našim čtenářům.
Dobrý den, jmenuji se Jiří Náhlovský a je mi 35 let. V současné době oblékám všejanský dres, na hřišti mě můžete najít ve středu zálohy či na jejím levém kraji.
Za jaké kluby jste nastupoval v minulosti?
S fotbalem jsem začínal ve Struhách. Dále jsem hrál za žáky ve Všejanech i za Mladou Boleslav. V dorostu jsem pokračoval skrze Krchleby a Loučeň a nakonec v chlapech opět přes Struhy až do svého současného staronového působiště.
Kovanice jste porazili 3:1. Byly těžkým soupeřem?
Neřekl bych. Od začátku jsme je herně převyšovali a dařilo se nám v kombinaci. Díky tomu jsme dokázali ještě před přestávkou třikrát skórovat. Druhý poločas již nebyl tak kvalitní, přesto jsme si vytvořili mnoho šancí k navýšení vedení a soupeři jsme nedovolili utkání zdramatizovat.
Trenér mi říkal, že dva zásahy v utkání jsou pro Vás neobvyklým počinem. Popište nám je, prosím.
Je to pravda, jsem sváteční střelec. Pro letošek mám asi vystaráno. Při první brance jsem si po přenesení hry zpracoval míč na hranici vápna, načež jsem si jej posunul na pravačku a spadlo mi to tam. Druhý gól jsem přidal po standardní situaci. Po centru do vápna jsem na přední tyči míč hlavou lehce přizvedl a znovu z toho byla branka.
Jak jste zatím spokojen se všejanskými výkony v této sezóně?
Do sezóny jsme vstoupili zle a po třech kolech jsme byli bez bodu. V prvních dvou kolech nás Slovan Poděbrady s Kněžicemi přehrály, ale třetí zápas proti Hrubému Jeseníku jsme si prohráli naší neschopností v zakončení. Poté jsme se naštěstí chytli proti Bohemii Poděbrady B a od té doby se nám daří sbírat body.
S diváckou návštěvností jste spokojen jak?
Chodí na nás hodně diváků, čehož si vážím.
Komu fandíte ve světě velkého fotbalu?
Jezdívám se dívat jen na vesnické zápasy v okolí, ligová utkání příliš nesleduji ani v televizi.
Fotbalový vzor máte?
Vzor nemám, ale rád jsem koukal na Ronaldinha - ten se fotbalem bavil.
Věnujete se i jiným sportům?
Ano, jezdím na kole a když mě to chytne, jdu si i zaběhat. Také rád jezdím na vyjížďky na motorce.
Máte závěrečný vzkaz pro fanoušky?
Chtěl bych jim poděkovat za veškerou přízeň a podporu, především v těžkých chvílích, kdy se nám nedaří. Budeme rádi, když nás budou takto podporovat i nadále, vážíme si toho.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.