Vždycky jsem si chtěl fotbal v zahraničí vyzkoušet, tak jsem byl moc rád, že jsem tu možnost měl, říká Lukáš Palko

Nejvíce hlasů v hlasování sedmého kola Ondrášovka KP posbíral Lukáš Palko z Nového Strašecí, který svůj dobrý výkon korunoval vyrovnávacím gólem proti Velimí. Podporoval útok a byl u všeho důležitého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Hrálo se vzhledem k postavení v tabulce v zápase s Velimí o pomyslných šest bodů už v sedmém kole?
Je to tak, nám se vůbec nepovedl vstup do sezóny a nemohli jsme si dovolit ztratit další domácí utkání. Zápas jsme naštěstí zvládli a teď musíme konečně bodovat i venku. S Hvozdnicí nás čeká další důležitý zápas.
Který ze soupeřů Ti zatím přišel za těch pár zápasů nejfotbalovější?
Těžko říct, polovinu zápasů jsme dohrávali v oslabení a to jsme pak vždycky jak na kolotoči, ale zatím asi Lhota.
Hrával si ve Švýcarsku. Můžeš prozradit něco o této zkušenosti?
Skvělá zkušenost. Na působení ve Švýcarsku vzpomínám hrozně rád, vždycky jsem si chtěl fotbal v zahraničí vyzkoušet, tak jsem byl moc rád, že jsem tu možnost měl. Působení tam mi dalo opravdu hodně zkušeností a to jak do fotbalových, tak i životních.
Jak jsi se tam dostal a jak dlouho a jakou soutěž jsi tam hrál?
Končilo mi hostování na Slovácku a vracet se do B týmu Slavie se mi nechtělo, tak manažer přišel s nabídkou letět na týden do Švýcarska a tam jsme po týdnu podepsal smlouvu na dva roky. Bohužel po prvním roce se klub ocitl ve finanční krizi a já zvolil návrat domů, konkrétně do v té době druholigového Frýdku - Místku.
Otázka od kluků z kabiny. Kdy prý začneš chodit na tréninky?
To je těžká otázka (smích). Snažím se chodit, co to jde, ale vzhledem k zaměstnání prostě všechny tréninky stíhat nemůžu.
Jaké to má Slavista mezi Sparťany?
Naštěstí nejsem sám, v klubu je nás víc, ale i tak mají rudý kůže převahu. Ale je to v pohodě, samozřejmě se občas navzájem vysmíváme, ale všechno je to jen sranda. Partu máme skvělou a tak táhneme všichni za jeden provaz, bez rozdílu jestli je jeden rudej a druhej sešívanej.
Jak hodnotíš zatím podzimní vystoupení Slavie Praha?
Z toho, co jsem měl zatím možnost vidět, tak se mi jejich vystoupení líbilo, ať už v lize nebo v Evropě. Snad jim to bude šlapat dál.
Věříš v postup ze skupiny Evropské ligy?
Skupinu rozehráli dobře, tak v to samozřejmě doufám, ale pořád mají před sebou pět zápasů, kde se může stát cokoliv. Skupina je velice vyrovnaná a bude rozhodovat každý bod.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.