Bohumil Puchýř vstřelil Losenici vítězný gól

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kolik Vám je let?
36
Jak hodnotíte zápas s V. Losenicí?
Losenice byl kvalitní soupeř, chtěli hrát fotbal, což nám vyhovovalo. V první i ve druhé půli jsme měli celkem dost šancí, které jsme bohužel neproměnili. Soupeř se též dostával do šancí, takže z pohledu diváka si myslím, že ten zápas byl i koukatelný (myšleno na III. třídu). Sice tam z naší strany bylo celkem dost chyb a pár hlušších pasáží, hlavní je ale, že jsme vyhráli.
Byl jste zvolen hráčem 8.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Myslím, že to bylo především díky tomu, že jsem vstřelil gól. Byl to klasický můj zápas, něco jsem zkazil, něco se povedlo. Některé situace jsem řešil příliš zbrkle. Jednou jsem dokonce i škaredě namazal soupeři do brejku, naštěstí to kluci vzadu uhasili. Musím na tom do příštího zápasu zapracovat.
V zápase jste vstřelil gól, jak jste viděl vaši branku?
Měli jsme kopat trestňák, který si chystal Ondra Follprecht, šel jsem za ním a viděl jsem, že zeď je hodně dobře postavená, věřil jsem ale Ondrovi, že by ji nějak obstřelil. Ondra ale vymyslel něco jiného, rozběhl se jako, že bude střílet a ťukl mi to přímo proti noze, zavřel jsem oči a napálil jsem to, co to šlo a snažil jsem trefit branku, což se naštěstí povedlo.
Byl jste zvolen hráčem kola již jednou, kdy vás to více potěšilo?
Asi poprvé, to jsem vstřelil dva góly, které tenkrát rozhodly celý zápas.
Jaká byla reakce spoluhráčů na vaši poslední výhru v naší anketě?
Už si to moc nepamatuji, ale nějaké fórky určitě padaly. (smích)
Jak jste trénovali přes léto, jste na soutěž dobře připraveni?
Těch tréninků přes léto moc nebylo, abych řekl pravdu. Já se ale snažil trénovat i individuálně. Na konci loňské sezóny jsem herně neměl ani na IV. třídu, tak jsem se s tím snažil něco udělat. Jinak pár kluků má dobrou fyzičku, pár fotbalovost, někteří mají oboje. Takže si myslím, že na III. třídu jsme jako tým připraveni celkem slušně.
Co je cílem Pohledce v III. třídě?
Hrát slušný fotbal, být v popředí tabulky a případně se poprat i o postup.
Kdo myslíte, že je hlavním kandidátem postupu do okresu?
Nejsem si jist, momentálně je to tam celkem dost nahuštěné vepředu. Ambice má určitě Osová Bítýška, Doubravník, Vír, možná i Losenice. Těžko říct. Nejlepší fotbal proti nám hrál paradoxně Bohdalov B, měli tam ale nějaké kluky z áčka myslím.
Příští kolo vás čeká Vír, co od zápasu očekáváte?
Ve Víru bývají vždycky těžké zápasy, často i dost vyhrocené. Budeme muset odvést nadstandartní výkon, abychom si odvezli nějaké body. Navíc nám bude chybět Pepa Starý, což já osobně považuji za velké oslabení.
Děkuji za rozhovor.
Též děkuji, fotbalu Zdar!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.