Možná na penalty bych měl malou výhodu, ale nechtějí mě na ni pustit, směje se vítěz kola Petr Cába z Chvalšin

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, gratuluji k vítězství. Minule ti to uteklo o zlomek hlasů. Jaký máš pocit?
Děkuji! No, jsem rád, že jsem v tomto kole zvítězil. Děkuji všem za hlasy!
Oslabenému Frymburku si vstřelil tři branky a na dalších si měl podíl. Popiš nám své zásahy…
Tak první gól mi doslova posadil na hlavu náš "John Terry" Holi a měl jsem velké štěstí, že to tam padlo. Druhý gól sám teď ani nevím, nějak se to tam doplácalo a třetí mi přihrál do prázdné brány můj "zprostředkovatel" Fůča. Jsem moc rád, že to tam konečně spadlo.
Jaký byl zápas z tvého pohledu, dá se to vůbec hodnotit, když domácí nastoupili s méně muži než vy?
Zápas můžu jen těžko hodnotit. Kluci z Frymburku nastoupili jen s devíti hráči, což mi bylo divné, jelikož mají i A tým, ale když jsou nemocní nebo v práci, musejí hrát s tím, co mají. Pro mě to bylo takové (s prominutím kluků z Frymburku) "kopání do mrtvol".
Zatím si vedete velmi dobře. Přišla vám facka v podobě úvodní porážky v Krumlově vhod? Od té doby jste nepoznali hořkost porážky…
Tak zápas v Krumlově byl hodně v našich hlavách. Nedodržovali jsme to, co jsme měli a dělali jsme spoustu chyb a Krumlov je tým, který to umí potrestat! Jinak jsme v ostatních zápasech měli i štěstí, ale podle mě máme kvalitní tým, držíme při sobě a i náš trenér je jako jeden z nás, a to nám taky pomáhá. Doufám, že nám to vydrží, a že se nám podaří splnit náš cíl!
V sobotu přivítáte Přídolí. Jaký čekáš zápas proti tomuto nepříjemnému soupeři?
Tak Přídolí je asi nejvíc protivný soupeř v soutěži. Strašně špatně se předvídají, hlavně u nich doma! Doufám, že tím, že budeme hrát doma budeme mít výhodu svého hřiště, tak si budeme hrát svoje, a že to nakonec dopadne dobře pro nás!
Jste favority na postup zpět do 1.B třídy, vnímáte to i v kabině?
Upřímně řečeno, tohle nijak nevnímáme. Zatím jsem v kabině neslyšel jedině slovo o tom, že jsme favorité. Hrajeme s chutí a hlavně nás to baví. Až budeme cítit, že jsme favorité, tak až potom to budeme řešit.
Hraješ spíše v útoku než v bráně. Myslíš, že je to pro tebe výhoda při střílení branek? Dokážeš se vcítit do kůže brankáře, předvídat jeho pohyb a poté lépe zamířit?
Nevidím v tom žádnou výhodu. Navíc ty góly, které mi tam spadnou jsou buď velké štěstí, nebo velká pomoc spoluhráčů, takže se nepovažuji za nějakého střelce! Možná na penalty bych měl malou výhodu, ale nechtějí mě na ni pustit. (smích)
Na jaký moment z tvé fotbalové kariéry vzpomínáš nejraději?
Asi na postup do 1.B třídy. Byla to velká euforie a skoro celá vesnice to cítila s námi! A jinak rád vzpomínám na ty úplné začátky fotbalu a na první tréninky v Boleticích.
Co pro tebe fotbal znamená?
Fotbal pro mě znamená hodně. Beru ho jako zábavu, uklidnění a jako sport, který mám rad.
Věnuješ se i jiným sportům?
Věnoval jsem se hokeji a florbalu, ale to jen na škole. Do nedávna jsem hrál přes zimu sálovku, ale teď už jen práce a fotbal.
Co tě nejvíce v životě naplňuje?
Nejvíc mě naplňuje má dcera, má přítelkyně a jídlo. (smích)
Co děláš nejraději ve svém volném čase?
Tak svůj volný čas nejvíce trávím s přítelkyní. Když máme moji dceru, trávíme ho spolu všichni tři. Jinak fotbal a občas nějaká ta zábava, ale té taky moc nedám, protože mám radši klid než nějaké divoké akce.
Chceš na závěr něco někomu vzkázat?
Chci poděkovat za hlasy, chci vyřídit klukům velké dík za tu partu co máme, své přítelkyni moc děkuji za to, co pro mě dělá a jinak ať se všem daří! Díky a ahoj.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.