Když skončíme do čtvrtého místa, budeme spokojeni, říká hráč kola Lukáš Dreksler

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Lukáš Dreksler – SK Chyňava.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě. V zápase proti Novému Jáchymovu jste vyhráli 2:0 a nedostal jste ani branku. V OP to byla letos vaše první nula. Dokážete si troufnout říct, kolik jich od vás ještě uvidíme? A vedete si nějakou statistiku vychytaných nul či penalt?
Děkuji. Ano byla to moje první nula v sezoně ale jen díky našim obráncům, kteří tento zápas zvládli na výbornou a soupeře nepustili do vážnějších šancí. Pro mě není důležité, kolik vychytám nul. Mě záleží abych v zápase něco chytil podržel tým a tím dovedl tým k bodům. Žádné statistiky si nevedou těch nul a chycených penalt zase není tolik za sezónu. (smích)
Jaký vůbec byl zápas proti Novému Jáchymovu? Začátek soutěže se vám moc nepovedl, teď už se dostáváte tabulkou nahoru, které místo bude zaručovat spokojenost po podzimu?
Zápas proti Jáchymovu to byl boj od samého začátku. Oba týmy se snažili vstřelit branku co nejrychleji a tím získat potřebný klid a kontrolu v zápase. To se povedlo nám a od té doby jsme si zápas hlídali a soupeře nepouštěli do velkých šancí. Když už si nějakou Jáchymov vytvořil tak to byly slabé střely, se kterými jsem neměl velké problémy. Po přestávce se začalo na hřišti jiskřit, a to vedlo ke dvěma červeným kartám podle mě úplně zbytečné červené karty ale to k fotbalu patří. Ke konci zápasu přidal krásnou branku přímo z rohu náš kapitán Dan Steiner (prý to tak chtěl tak mu to budeme věřit smích) a bylo rozhodnuto. Velkou šanci měl Jáchymov ke konci zápasu, když Radek Vávra krásnou technickou střelou mířil na zadní tyč, kterou jsem dokázal vyškrábnout na roh. Poté zápas rozhodčí ukončil a my jsme se mohli radovat ze zisku 3 bodů. A máte pravdu začátek sezóny nás nezastihl v dobré formě nedařilo se, ale řekl bych že se z toho dostáváme a získáváme formu, která nás provázela v minulé sezoně. Když skončíme do 4. místa tak určitě bude spokojenost.
Dal jste někdy jako brankář někdy gól?
Ano jako brankář jsem vstřelil branku ale vždy jen z penalty. Naposledy poslední zápas na jaře jsem proměnil penaltu proti Drozdovu.
Koho považujete na aspiranta na postup?
Určovat někoho na postup si myslím je ještě předčasné. Myslím si, že si to rozdá prvních pět týmů tabulky, ale žádného aspiranta zatím nemám, jak říkám je ještě brzy někoho určovat.
Kdo vás přivedl k fotbalu a kde všude jste hrál?
K fotbalu mě přivedl otec a děda kteří hrávali také fotbal. S fotbalem jsem začínal v Loděnicích, kde jsem vydržel až do roku 2016. Ale nedostával jsem tolik prostoru na chytání tak jsem odešel do FK Hýskov, kde jsem chytal sezonu a půl a poté jsem zamířil do SK Chyňava.
Dokážete odhadnout, kolik střel z 10 penalt byste chytil? Berme v potaz, že by kopal průměrný hráč OP Beroun.
To si netroufám říci nejsem žádný penaltový specialista jsem vůbec rád, že se mi občas podaří nějaká chytit. Ale tak z 10 střel bych asi dokázal snad 2 chytit.
Mini dotazník Lukáše Drekslera:
Nejrychlejší hráč v týmu?
Zdeněk Steiner
Největší srdcař v týmu?
Daniel Steiner a Zdeněk Steiner
Nejzkušenější hráč v týmu?
Jaromír Hebeda
Hráč s nejlepší docházkou na trénink?
Daniel Steiner a Zdeněk Steiner
A naopak hráč s nejlepší docházkou do hospody?
Patrik Vlček

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.