Umístění není nejhorší, ale těžké zápasy teprve přijdou, říká Ladislav Brabec

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Ladislav Brabec, stoper lubenského Baníku. Nominaci do sestavy kola obdržel na základě výborného výkonu se Mšecí a díky vaším hlasům ji ovládl. S hráčem kola přinášíme nyní opozděný rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Za svůj výkon proti Mšeci jsi obdržel nominaci do sestavy kola, kterou jsi následně ovládl. Jak se ti proti týmu, který ještě minulou sezónu hrál I.B třídu, hrálo?
Za nominaci do sestavy kola jsem samozřejmě rád, i když je celkem jasný, že redakci už bylo trapné dávat tam pořád Adama, tak si vybrali někoho jiného. Mšec byla po většinu zápasu lepším týmem a rozdíl byl znát, ale velký problém jim činil s hřebeckou noblesou hrající lubenský kapitán Leoš Klik, který předvedl vysoce nadstandardní výkon, který snese nejpřísnější kritéria.
S čím jste do tohoto zápasu šli? Ještě pár měsíců zpět mezi vámi byl rozdíl dvou soutěží...
Taktika byla jednoduchá. Vzadu to zavřít, o což se perfektně postaral Bača (Pavel Kollár pozn.red.), který neprohrál jedinou hlavu. Dopředu pak zkoušet rychlé protiútoky vedené Adamem Trejbalem, který je po narození syna v životní formě. Trochu mi ale dělá starosti, že jeho syn je moc pěkný miminko, takže asi není jeho.
Po čtyřech zápasech jste na krásném šestém místě. Očekávali jste takovýhle vstup do sezóny?
Umístění není nejhorší, ale těžké zápasy teprve přijdou. Osobně bych rád hrál do 5. místa, uvidíme, jestli je to reálný cíl. Záleží, jak prohřebčíme zbytek sezony.
Jediným přemožitelem lubenského Baníku je Olešná. Favorizuješ právě tento tým na celkové prvenství nebo je ve tvých očích favoritem někdo jiný?
Olešná zahrála velice dobrý zápas, my naopak úplně tragický. Adam, který obvykle každého pošle na párek, tentokrát přišel na zápas výjimečně střízlivý a to nebyl dobrý nápad. Olešná určitě bude hrát v TOP 3.
Jak do kádru zapadly nové posily? Ať už herně nebo v kabině...
Do kabiny jsou to perfektní posily, na hřišti bych je, podle vzoru Adama, označil za "nové hráče". Michal už se skoro naučil dávat housličky a Aleš se zdokonaluje při vybíháni z branky.
Začalo s postupem do vyšší soutěže chodit do Lubné na fotbal více lidí?
Bohužel nechodí, protože zápasy začínají už ve 13:30, což není tak divácky přívětivý čas jako 17:00. Věřím ale, že přítomnost Péti Volfa, který má poslední dobou díky nové Schaumě neobyčejně nadýchaný účes, diváky do hlediště opět přitáhne.
Jaké šance dáváš českým týmům v evropských pohárech?
Pevně doufám, že Slavia dojde v EL minimálně tak daleko jako Lubná v poháru.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.