Naše béčko je hodně založeno na mladých hráčích, a podařilo se nám vytvořit skvělou partu, říká hráč kola Martin Hondlík

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, gratulace k ocenění. Jak se vám vyvedl zápas proti Černému Dubu?
Pokud budu hodnotit výkon z hlediska týmu, jsem samozřejmě rád, že jsme získali tři body. První poločas byl herně lepší, druhý už byla z obou stran trochu "kopaná". Z hlediska osobního výkonu je neustále co zlepšovat, dovedl bych si ho představit mnohem lepší.
Vstřelil jste druhý gól. Jak se to seběhlo?
Pokud si dobře vzpomínám, zahrávali jsme standardku, kterou domácí odvrátili k našemu kapitánovi. Ten mi balon na střed sklepl. Přede mnou se otevřel prostor, tak jsem míč potáhl k vápnu a vystřelil, podařilo se mi trefit levou šibenici, takže mám asi do konce života vybráno.
Jaké je hodnocení úvodu sezóny?
K fotbalu jsem se vrátil po tříleté pauze. Naše béčko je hodně založeno na mladých hráčích, a podařilo se nám vytvořit skvělou partu. Toho si cením nejvíc. Všichni hrají s radostí, jeden bojuje za druhého, a když se něco zkazí, nikdo nikomu nenadává. I díky tomu, mě to strašně baví, takže hodnotím určitě kladně.
Tři výhry a dvě porážky. Jak hodnotíte odehrané zápasy s odstupem?
Jediná porážka, která mě mrzí je ta z Týna nad Vltavou. Tam jsme měli jednoznačně odvézt tři body, čemuž odpovídala předvedená hra v prvním poločase. Následně jsme nepochopitelně přestali hrát a jeli jsme domů s prázdnou. Jinak jsem zatím s body, které jsme získali, spokojen.
Co očekáváte od dalšího zápasu s Chrášťany?
Soupeře vůbec neznám, absolutně nevím, co od něj očekávat. Každopádně budeme hrát v domácím prostředí, což by pro nás měla být výhoda, a do zápasu půjdeme určitě s cílem získat tři body, jako každý zápas.
Který tým vás zatím překvapuje?
Drtivou většinu týmů vůbec neznám. Možná mě příjemně překvapuje tým Včelné, který se drží na čele tabulky. Mám tam pár kamarádů, takže jim to přeji.
Jaké jsou cíle týmu?
Myslím si, že ten největší cíl je hrát tak, abychom z toho měli všichni radost. Každý zápas odevzdat maximu a "udělat si žízeň".
Jaký je váš pohled na fotbal na nejvyšší úrovni?
Abych pravdu řekl, nejvyšší soutěž moc nesleduji. Výkony reprezentace jsou v poslední době spíše zklamání, snad se to časem zlepší. Občas zajdu kouknout na Dynamo, samozřejmě se podívám na evropské poháry v televizi.
Váš fotbalový vzor?
Bezpochyby opora našeho prvního mužstva a můj nejlepší kamarád, Jakub Fajtl. Fascinuje mě, kolik času a energie fotbalu věnuje, kolikrát se dokázal vrátit po zranění a zase na hřišti rozdávat radost. Je to takový náš Tomáš Rosický. Tímto bych ho chtěl pozdravit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.