"Co se týká trénování, tak tomu, už moc nedám, spíše se snažím vylízat z ran z předešlého zápasu" říká hráč kola Roman Košumberský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den gratuluji k vítzství hráče kola, jaký byl zápas z vašeho pohledu?
Dobrý den, z mého pohledu nebyl zápas zrovna vydařený, asi v desáté minutě mi soupeř přišlápl kotník, tak jsem spíše bojoval sám se sebou. Jinak na Rapšach jsme vlétli docela slušně, prvních dvacet minut nevěděli co mají dělat. Pak přišla série našich neuvěřitelně neproměněných šancí a laciných gólů , které jsme dostali. Nakonec jsme to dotáhli do vítězného cíle
Jak by jste popsal gól, který jste dal?
Gól který jsem dal byl asi z těch jednodušších , balón se ke mně odrazil asi na hranici penalty, tak jsem to napálil a přes gólmana to tam spadlo
Kdo Vás přivedl k fotbalu a kde?
Fotbal jsem začal hrát pěti letech, samozřejmě, že v Nové Vsi za žáky. K fotbalu mně asi přivedl táta, ale v tehdejší době to bylo normální , že děti hráli fotbal nebo jiný sport.
Jste čistokrevný obránce nebo jste někdy hrál na jiném postu, a která pozice Vám osobně vyhovuje nejvíce?
Obranu jsem začal hrát asi před třemi lety, jinak jsem celý život hrál zálohu, myslím, že střední záloha je pro mne ideální.
Jak často s týmem trénujete, a jak Vy osobně přistupuješ k jednotlivým tréninkům a mistrovstvím utkáním?
Co se týká trénování, tak tomu, už moc nedám, spíše se snažím vylízat z ran z předešlého zápasu.
Máte fotbalové cíle, kterých byste chtěl dosáhnout?
Fotbalové cíle už dávno nemám, snažím si zahrát fotbálek a hlavně dohrát.
Máte nějakého trenéra, na kterého nedokážete zapomenout a proč?
Co se týká trenérů, tak mi v hlavě žádný neutkvěl, všude se muselo makat. V současné době musím občas litovat našeho trenéra Kolafu , když musí koukat na to, co nedokážeme proměnit, ale snad se to zlepší.
Sledujete portál fotbalunas.cz? Co na něj říkáte?
Portál fotbalunas sleduji , není to špatné, kouknou se, jak hrají ostatní. Myslím že je to přehledný portál.
Příští utkání hrajete doma se Horním Žďárem. S čím do tohoto zápasu půjdete?
Příští zápas hrajeme s Horním Žďárem, který na letošní sezónu výrazně posílil. Do zápasu by jsme měli jít s pořádně zpevněnou obranou a čekat na chyby soupeře ( snad nějaké přijdou (smích)). Jinak to bude pro nás těžký zápas a remíza by byla dobrá. Jinak všem děkuji za hlasy a fotbalu zdar.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.