Hraji fotbal, abych vyhrával a kolem sebe mám lidi, kteří to mají stejně, říká vinařický záložník Pavel Dlouhý

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím je záložník z Vinařic Pavel Dlouhý, který v zápase proti Unhošti předvedl neskutečný výkon. Reagoval, odpovídal soupeři a vedl svůj tým, který se probojoval až ke krásným třem bodům. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tak v první řadě by mě zajímalo, jestli tě potěšilo získání ocenění hráče kola?
Každé ocenění samozřejmě potěší. Beru to jako výsledek mé práce.
Myslíš si, že to byl tvůj nejlepší výkon?
Cítil jsem se na hřišti docela dobře, ale myslím si, že dokážu zahrát ještě lépe. Přece jen vždy je co zlepšovat. Hlavně chci být prospěšný pro tým.
Jak hodnotíš výkon, který zatím mužstvo předvádí?
Na začátku soutěže jsme měli těžký los a to se odráželo na našich výsledcích. Ani si nemyslím, že jsme první zápasy hráli nějak špatně, ale prostě to nevyšlo výsledkově. Teď poslední 2 zápasy se to konečně zlomilo a my začali sbírat body. Snad to v tomto stylu bude pokračovat i nadále. A my budeme jen stoupat tabulkou.
Co je potřeba ještě zlepšit?
Jediné na čem bychom měli každý z týmu zapracovat je klid na míči a dávat to “rychleji od nohy”. Přeci jen je B třída trošku jiná soutěž než byl okres a tomu tempu se musíme přizpůsobit. Jakmile si na to zvykneme naše výkony ještě porostou.
Jaké máte týmové cíle pro tuto sezónu?
Já osobně nikdy nemám malé cíle. Hraji fotbal proto abych vyhrával a kolem sebe mám lidi kteří to mají stejně. Takže máme vysoké cíle. Já bych nás chtěl vidět někde mezi 5 nejlepšími týmy soutěže.
Máš nějakého spoluhráče, který dokáže pozvednout tvůj výkon nebo si s ním alespoň skvěle rozumíš?
Ve Vinařicích je to stavěné spíš na týmovosti. Máme skvělou partu, kde si všichni rozumíme a dokážeme nakopnout jeden druhého. Ale kdybych měl říct jedno jméno, tak by to pro mě byl David Čampulka.
Máš nějakého fotbalového idola, ve kterém se zhlížíš?
Líbí se mi styl Zlatana Ibrahimoviče. To jak je prostě svůj. Ale mým idolem byl od malička můj dědeček. Strašně se v něm shlížím. Nebýt dědy, tak fotbal nejspíš ani nehraji.
A co fotbalové sny? Máš nějaké?
Na fotbalový sen jsem už trochu starý. Teď už to hraji jen pro zábavu a právě kvůli partě která ve Vinařicích je. Těším se na každý trénink a zápas a o tom to je.
A na závěr, řekneš naším čtenářům, jak ses dostal k fotbalu a kdy to bylo?
Jak jsem již odpovídal v předchozí otázce. K fotbalu mě přivedl můj děda, kterému za všechno hrozně děkuji. A bylo to někdy na přelomu školky/školy, takže někdy kolem 5 až 6 let.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.