ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 6.kolo Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019 - Fotbalista TJ Skaštice Zdeněk Konečník má za sebou šestnáct ligových startů za FC Fastav Zlín

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k opětovnému hráči kola, podařilo se Ti vsítit další hattrick, co Tvým brankách předcházelo?
Děkuji. Na první branku jsem dostal krásný centr od Tomáše Batíka a trošku se štěstím jsem nadvakrát dokázal balón dostat do brány. Druhý gól byl z přímého kopu a s přispěním teče ve zdi, no a třetí z penalty.
Jaký byl soupeř z Valašska - Velké Karlovice? Před časem působily dokonce i v Divizi?
Po pravdě jsem od nich čekal trošku víc. Je fakt, že nám pomohly rychlé branky. Potom se hraje lépe, když ve 30 min vedete 3:0.
Koho bys za výkon ve Vašem týmu pochválil?
Všichni si zaslouží pochvalu za dobrý, spolehlivý a kolektivní výkon.
O víkendu hrajete kroměřížské derby v Morkovicích, tam to bude asi hodně těžké...
Určitě očekávám náročné utkání. Morkovice se pohybují ve vrchních patrech tabulky a naposledy uhrály 2 body v Holešově, takže nás nečeká nic lehkého.
Vraťme se k Tvému ligovému angažmá ve Zlíně, kolik startů máš v A týmu, na které spoluhráče nejraději vzpomínáš?
Prvoligových mám myslím 16, ale kdybych to měl sečíst i s druhou ligou tak to přesně nevím. Vzpomínám na hodně hráčů, nejraději asi na Lukáše Pazderu, se kterým jsme stále v kontaktu.
Daří se Vám i v poháru, tam hrajete derby v semifinále s Kvasicemi s řadou bývalých hráčů HS Kroměříž....
Ano je to tak, Kvasice mají kvalitní zkušené mužstvo, doplněné o mladé borce, kteří se nechytli v mužích Kroměříže. Je veliká škoda, že spadli do 1.A třídy, protože mančaft na kraj určitě mají a za rok se sem nejspíš vrátí. Pohárové utkání s nimi bude jistě zajímavé a snad ho zvládneme.
Co říkáš na odvolání trenéra Jarolíma a na výkony reprezentace s Ukrajinou a Ruskem?
Už to bylo celkem předvídatelné. Nebyly výsledky, tak musela přijít nějaká změna. Ono i herně to nebylo nikterak přesvědčivé. Uvidíme co zvládne s mužstvem udělat nový trenér.
Jak tipuješ zápas Zlína na Bohemians, nebude Traoré týmu chybět?
Jak jsme viděli tak nechyběl... Osobně si myslím, že to od Traorého nebyl dobrý krok. V těžké konkurenci Slávie asi moc šancí nedostane, ale možná se pletu.
V KP zatím vévodí Brumov, nedaří se Provodovu a propadákem jsou výsledky Boršic, jak hodnotíš úroveň KP?
Krajský přebor je už kvalitní soutěž a není lehkého soupeře. Myslím si, že ani Brumov to nebude mít zpět do divize jednoduché. Boršice jsou trošku zklamáním, ale třeba se ještě zvednou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.