Mrákov mám v krvi i srdci, hlásí hráč 2. kola Jaroslav Stýskal

Hráčem 2. kola jste zvolili Jaroslava Stýskala z Mrákova. Ten srazil Kozolupy dvěma trefami a měl tak zásadní podíl na výhře svého týmu v poměru 3:1. Ani tentokrát Vás neochudíme o rozhovor s Hráčem kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě. Jak Vám to zní, když se řekne Jaroslav Stýskal, hráč kola?
Dobrý den, děkuji za gratulace. Samozřejmě mi to zní velice hezky, tak doufám, že to nebude naposledy. :-)
Budete za to muset něco zaplatit do klubové kasy, nebo spoluhráčům v kabině dopřát nějaké občerstvení?
Do klubové kasy to je samozřejmost, vtip je v tom, že jsem sám pokladník a po klucích to vždy chci, tak teď si na mě smlsnou. Samozřejmě i lahev kvalitního alkoholu, rum už by mi asi kluci omlátili o hlavu. :-)
Oceněn jste byl za výkon v utkání s Kozolupy, které jste vyhráli 3:1. Jak byste ten duel s odstupem několika dní zhodnotil?
Pro nás těžké utkání – poprvé doma a přišlo dost fanoušků, co očekávali jen 3 body. V prvním poločase jsme byli aktivnější a měli i více šancí, avšak i soupeř kousal a jednou dokonce běželi sami na gólmana, který to se stoperem uhasil. V druhé polovině jsme ještě přidali a hlavně po fyzické stránce soupeře víc zatlačili, z čehož vyplynuly další šance a konečně i góly.
Góly na 2:0 a 3:0 jste v průběhu druhé půle zápas v podstatě rozhodl. Popsal byste nám své trefy?
Hrál jsem levé křídlo a oba dva góly byly velice podobné. Po akci na pravé straně přišel centr od Matěje Nguyena, já si odskočil a zakončil na zadní tyč. Při druhém gólu mi nahrával Pavel Váchal a opět po centru z pravé strany jsem tentokrát prostřelil z blízka gólmana i přes obránce.
Mrákov do soutěže sestoupil z 1.A třídy. Jaké máte v této sezóně cíle? Je to okamžitý návrat?
Okamžitý návrat by byl fajn a hodně lidí z okolí o tom už mluví po dvou kolech nahlas. Já si ale myslím, že je to ještě daleko a je tam spousta proměnných – hodně derby, jestli se nám budou vyhýbat zranění atd. Byl bych rád, abychom zvládli podzim bez prohry a pak uvidíme…
Ve 3. kole jedete do Kolovče. Co od toho zápasu očekáváte?
S Kolovčí jsme hráli ještě nedávno přípravu, tak víme, že nás bude čekat velice bojovný tým s urputnou obranou.
Pojďme Vás trochu představit čtenářům po fotbalové stránce. V kolika letech jste s fotbalem začal a jakými jste prošel kluby?
Tady to bude krátký. :-) S fotbalem jsem začal v 6ti letech v Mrákově a za těch 26 let mé kariéry jsem nikde jinde nehrál a dovolím si říct, že už ani nebudu a nechci. :-) Mrákov mám v krvi i srdci.
Máte mezi světovými fotbalisty své oblíbence? A jakému klubu fandíte?
Můj oblíbenec je Pavel Nedvěd a ze současných Paulo Dybala. Klubu fandím Viktorii Plzeň a jinak nejvíc asi Juventusu.
Co rád děláte, pokud nejste zrovna na fotbalovém hřišti nebo v zaměstnání? Jaké máte koníčky?
Mým hlavním koníčkem je teď moje dcerka a obecně rodina a jinak hraju ještě tenis. Problémem pro mě není ani lenošení na gauči u piva či koukání na nějaký film.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.