Pyclíkovi už to zase pálí

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Ondro, gratuluji k jednoznačné výhře o hráče 5. kola. Co na to říkáš?
Ahoj, děkuju moc. Samozřejmě mě to těší víc než mou peněženku. (smích)
Parta je teď v Novém Jičíně asi poměrně dobrá, kdo tam nejvíce přináší humornou atmosféru?
Partu máme v týmu skvělou. Máme více vtipálků, ale ten největší je asi Javor (David Javorek).
A důvodů k dobré náladě je spousta, například vítězství v Havířově 0:6. Tak jak jsi ten zápas viděl Ty?
Nálada je samozřejmě velice dobrá hlavně díky výhrám. Nesmí nás to však uchlácholit a musíme být na každý zápas stoprocentně připraveni a chtít ho vyhrát. Výhra 0:6 s Havířovem je skvělá. Byli jsme koncentrovaní po celý zápas. Obrana fungovala opět na jedničku a k tomu jsme v útočné fázi dokázali vstřelit šest gólů, takže super.
Ty jsi se trefil hned čtyřikrát, tak nám ty góly trošku popiš, z Tvého pohledu.
Můj první gól v zápase padnul po výborně kopnutém rohu. Byla to taková tzv. šmudla z otočky. (smích) Druhý gól jsem dal po krásné akci Pepy Opatřila a Marka Staňka, druhý jmenovaný mi to připravil na zlatém podnose. Mě už jen stačilo překonat brankáře, což se mi bohudík podařilo. Třetí gól jsem dal z penalty, když mě po krásné přihrávce Pepy Opatřila ve vápně fauloval stoper Havířova. U čtvrtého gólu jsem šel skoro od poloviny sám na brankáře po neskutečném pasu Ogyho (náš gólman).
Jak se Ti spolupracuje s trenérem Hajným?
Dobře. Trenéra Hajného znám už delší dobu, takže nebyl problém ztotožnit se s jeho pohledem na naši hru.
Další utkání hrajete už v pátek a doma s Přerovem. Zápas prvního s posledním, to může některé svádět k tomu, že to bude jednoduché. Co si o tom myslíš Ty?
Já si rozhodně nemyslím, že to bude jednoduché. Takový tým většinou zaleze a hraje odzadu. Z tohoto pohledu to bude určitě těžké, protože budeme hledat recept, jak se přes jejich obranu dostat, ale přitom si musíme hlídat svůj zadek. (smích)
Hned poté jedete do Slavičína, který má momentálně jen o dva body méně. Slyšel jsem, že do Slavičína jezdí novojičíňáci docela neradi, co je na tom pravdy?
Slavičín je velice nepříjemný soupeř. Mají zkušené mužstvo, které chce hrát fotbal. Musíme se na zápas dobře připravit a snažit se vyhrát.
O kterém týmu v divizi E si zrovna Ty myslíš, že ještě půjde nahoru a bude „kousat“?
Myslím si, že to bude právě Havířov, i když to teď na začátku tak nevypadá. My jsme měli minulou sezónu po podzimu na kontě sedm remíz a nakonec jsme bojovali o prvenství. Takže to, že se jim teď moc nedaří, nemusí nic znamenat.
V tabulce střelců jsi opět vyletěl hodně nahoru, ale nyní je tam velká konkurence, Pospěch, Půda …, takže máš co dělat :-), je to tak?
Konkurence samozřejmě je, bez ní by to nebylo ono. (smích) Jak jsem už dříve říkal, mě nejde o góly, jde mi o týmový úspěch. Na všech mých gólech mají velký podíl kluci. Za to jim patří velký dík. Samozřejmě se budu snažit pomoci vstřelením co nejvíce gólů.
Děkuji a ať se Tobě i Tvému týmu i nadále daří.
Díky moc, tobě taky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.