Rozhovor s Lukášem Vodičkou, hráčem 5. kola

Co všechno ve fotbale zažil, na jaký zápas se nejvíc těší nebo na jaký velký fotbalový zápas se chystá vyrazit nám prozradil Lukáš Vodička, záložník Ledče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
S fotbalem začínal v desti letech ve Světlé nad Sázavou, v dorostu si pak odskočil na střídavý start do Chrudimi, kde si vyskoušel nejvyšší dorosteneckou ligu. Poté se zase vrátil do Světlé již do chlapů a před minulou sezonou se přesunul do Ledče.
Nominován jsi byl za zápas Ledeč : Lipnice. Zkus prosím popsat svoje působení v něm.
Tak hned asi ve 4. minutě se ke mně po rohu odrazil balon a já už ho jen zasunul do brány. Druhý gól jsem dal z penalty, kterou náš útočník skvěle vybojoval. Celý první poločas jsme byli lepší a zaslouženě vedli. Na začátku druhé půle nás Lipnice přitlačila a snížila. Naštěstí se nám podařilo dát třetí gól a tím zápas uklidnit. Vlastně další gól jsem dal já, po skvělé akci spoluhráčů, střelou z vápna na zadní tyč. Potom už jsme utkání zkušeně dohráli.
Ledečské béčko postoupilo letos ze III. třídy. Zatím válcuje všechno a má plný počet bodů. Mám to chápat tak, že mezi těmi soutěžemi není takový rozdíl? Anebo jste měli zatím dobrý los?
Ledečské béčko postoupilo letos ze III. třídy. Zatím válcuje všechno a má plný počet bodů. Mám to chápat tak, že mezi těmi soutěžemi není takový rozdíl? Anebo jste měli zatím dobrý los?
Jak se vlastně stalo, že hraješ za Ledeč, když jsi ze Světlé?
Když jsme se Světlou spadli z Kraje, tak jsme se hned další sezonu snažili postoupit zpět, nepovedlo se. Tak mě oslovil Martin Turek z Ledče, jestli bych nechtěl jít zpátky si zahrát Krajský přebor a jelikož mám v Ledči i práci, tak to pro mě bylo všechno lehčí a chtěl jsem to zkusit znovu v Kraji.
Máš v tamním týmu nějaké známé? Bude pro tebe zápas s nimi o něco pikantnější?
Znám tam úplně všechny, zažil jsem toho s nimi spoustu dobrého :) Určitě si chci proti Světlé zahrát a jak už to bývá tak se i před kamarády předvést a dám jim nějakého góla :D
Jsi fanoušek Plzně. Chystáš se na nějaký zápas LM?
Ano to jsem. Chtěl bych se podívat na všechny domácí zápasy LM. Těším se na konfrontaci s nejlepšími týmy na světě.
Také máš rád Arsenal. Jak hodnotíš jeho hru po změně trenéra?
Bohužel to zatím výsledkově není ono, ale trenér je tam ještě krátce a musí dostat čas a prostor. Věřím, že si to co nejdříve sedne, najde se optimální sestava a znovu bude Arsenal hrát o ty nejvyšší příčky.
Možná je ještě brzo, ale myslíš, že ledečské béčko může letos udělat další krok a postoupit rovnou do B. třídy?
Myslím, že mančaft tady na to rozhodně je. Jen by to ještě chtělo více dát tréninkům, které má B-tým jen jednou týdně, což na B. třídu by už nejspíše nestačilo.
Chtěl bys něco vzkázat závěrem?
Chtěl bych poděkovat všem fanouškům Ledečského fotbalu, že na nás chodí a stále, i přes některé prohry, nás podporují a drží nám palce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.