Naším cílem je hrát dobrý fotbal, který nás bude bavit, říká hráč 2. kola Adam Špička

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Adam Špička, příznivec pražské Sparty a záložník Lužné, který podal dobrý výkon proti Jesenici, který vyšperkoval krásným gólem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zápas s Jesenicí se ti povedl, což jsi korunoval nádherným gólem. Popiš naším čtenářům, jak branka padla.
Tak zápas se nepovedl jen mně, ale celému týmu. Co se týče gólu, už v přípravě, kdy jsme hráli proti Jesenici, jsme si s kolegou Standou Fronkem říkali, že brankář je pořád venku a že to zkusíme. Tehdy k tomu nedošlo. Teď se ta šance opakovala a já to zkusil. Dostal jsem míč od našeho gólmana na naší půlce, otočil jsem se a prostě to zkusil. Jsem rád, že to tam takhle padlo.
Dal jsi za svou kariéru podobný gól nebo to byla první výstavní trefa?
Nějaké góly z kategorie hezčích tam už shodou náhod padly, ale tenhle řadím asi úplně nejvýše.
Jaké cíle má Lužná pro tuto sezónu? Budete chtít postoupit zpět do B třídy?
Naším cílem je asi hrát dobrý fotbal a aby nás bavil. Jsme super parta a jsem rád, že nás ten loňský rok od fotbalu neodradil. Spíše naopak. Co se týče postupu do B třídy, tak chceme vyhrát soutěž. I proto to také hrajeme, ale aby se mělo při případné výhře postoupit není otázka jen na mě.
Nyní jste porazily Hředle. Připravovali jste si na tento tým nějakou speciální taktiku nebo se na každého soupeře připravujete stejně?
Ano, podařilo se nám vyhrát na horké půdě ve Hředlích. Máme po třech kolem a těžkém losu 9 bodů, což je super. Příprava nebyla asi nijak zvláštní. Od soupeřů v okresním přeboru už praktický víme co očekávat, takže si to už jen připomeneme během týdne a před zápasem v kabině.
Kdo je v kabině největší vtipálek, manekýn a kdo chodí pozdě?
Začnu asi manekýnem. Je to bezpochyby navrátilec Poky Pokemon a jeho slavná kosmetika LR s mušličkou na krku. Pro něj také kupujeme nové sady dresů, aby trenky měli na zadku kapsičku na hřeben (smích). Pravidelně pozdě chodí můj brácha Jozífek. ten přijde včas jen za předpokladu, že se šoupe čas o hodinu zpět a to má ještě co dělat (smích). Největšího vtipálka v kabině určeného nemáme, srandu si dělá každý a ze všech.
Jako fanouška pražské Sparty se tě musím zeptat, jak jsi doposud spokojen s výsledky svého oblíbeného celku?
Uznám, že ano, ale ne ve všem. I přes to jsme letos neprohráli a máme jen o bod méně než naši konkurenti co hrají totální fotbal (smích). Sparta se vydala nějakou cestou a já doufám, že letos už titul uděláme. Věřím v to. Už si nemůžou dovolit zahodit další sezonu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.