Dominik Havlík vstřelil hattrick týmu, ve kterém začínal!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kolik Vám je let?
Je mi 26.
Jak hodnotíte zápas s Jívovím?
Očekávali jsme těžké utkání, jelikož Jívoví má kvalitní mladý tým, který chce hrát fotbal. Naštěstí se nám povedla výborně první půlka a Santus už se nestačil vzchopit. Mohli jsme přidat ještě nějaké branky, ale i tak si myslím, že jsme odehráli velmi dobrý zápas.
Byl jste zvolen hráčem 5.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Hrálo se mi dobře a na zápas jsem se těšil. V Jívoví jsem s fotbalem začínal a odehrál tam 10 let, takže většinu teď už protihráčů jsem na hřišti znal. Na druhou stranu kluci znají mě, takže ví co ode mě očekávat. Zápasy s Jívovím jsou vždycky kvalitní, poněvadž ani my ani oni se snaží nenakopávat, jak se tomu děje u většiny okresních týmů.
V zápase jste vstřelil hattrick jak jste viděl vaše branky?
Vstřelil jsem pouze dvě branky, třetí dal můj jmenovec Peťa Havlík. První jsem dal z penalty, golman šel na druhou stranu, takže to vypadalo, že s přehledem  Druhou jsem dal 15 minut před koncem, kdy už docházely síly, tak jsem se nepouštěl do větších akcí. Obhodil jsem obránce a křížnou střelou jsem trefil k tyči.
.Jak jste trénovali přes léto, jste na soutěž dobře připraveni?
Ani nevím, jestli jsme pořádně trénovali. Občas jsme se sešli a zahráli fotbálek, nějakej přátelák proběhl, ale jinak nic zvláštního. Na soutěž snad připraveni jsme, protože máme v týmu velmi kvalitní hráče a hlavně si myslím dobrou partu, která dělá v této soutěži asi víc, než běhaní někde do kopečků.
Je cílem Hamrů postup do kraje?
S takovým týmem asi jiný cíl ani mít nemůžeme.
Kdo myslíte, že je hlavním kandidátem postupu?
Okresní přebor je hodně vyrovnaná soutěž, tudíž kandidátů může být více. Záleží, jak bude doplňovat Bystřice „B“, Křižanov byl loni také v popředí, Jívoví může překvapit. Rozhodne, kdo se po podzimu udrží na špici a kdo bude mít nejlepší formu na jaře.
Příští kolo vás čeká Dolní Rožínka, co od zápasu očekáváte?
Očekávám, že předvedeme pohledný fotbal, vstřelíme nějaké branky a připíšeme si tři body.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.