ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 5.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019 - David Krajcar přestoupil do Slavkova p/H z Bystřice p/H hrající Krajský přebor a zatím vévodí tabulce střelců

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráč týdne, Příluky jste doma rozstříleli, jak utkání probíhalo?
Děkuji. Myslím, že první poločas byl vcelku vyrovnaný, ale nám se podařilo dát dva góly. Druhou půli se soupeř snažil hrát více dopředu a proto byl v obraně hodně otevřený. Měli jsme hodně šancí. Nakonec se nám podařilo prolomit střeleckou smůlu a dát v závěru utkání ještě tři branky.
Střelecky se dařilo i Radku Ponížilovi, který dal v tomto utkání hattrick?
Ano, Radek dal tři krásné góly. Je to skvělý střelec a super kluk. Do konce soutěže určitě ještě dá hodně branek.
Jak hodnotíš dosavadní výsledky Slavkova p/H v 1. B třídě?
Minulou sezónu měl Slavkov dobře rozehranou, ale špatnými výsledky ke konci sezóny nakonec skončil uprostřed tabulky. Myslím si, že i tak byli spokojení. Ted´po čtyřech zápasech jsme dle mého názoru mohli mít i více bodů. Hlavně z Chropyně jsme měli dovézt tři body, neproměnili jsme spoustu šancí - hlavně já...
V prvním utkání jste šokovali Louky, kterým jste dali za poločas sedm branek a Ty sám čtyři, to domácí asi dlouho nemohli rozchodit?
Takový vstup do soutěže jsme si ani nepředstavovali. Po prohraném prvním poločase jsme dali v druhé půli dva rychlé góly, pak už jsme byli na hřišti jen my. Ale je pravda, že jsme v koncovce byli hodně produktivní.
Co předcházelo Tvému letošnímu příchodu do Slavkova p/H?
Nad tímhle krokem jsem uvažoval již dlouho, protože už mám dvě malé děti a chci jim věnovat více času. Proto jsem chtěl jít do nižší soutěže a o tom, že bych šel někam jinam než do Slavkova jsem ani nepřemýšlel.
V týmu už není zkušený Josef Barot, to asi byla velká ikona klubu?
Ano, to byl. I když jsem si s Pepou nezahrál ani v Bystřici ani ve Slavkově, tak vím, že je to výborný a zkušený fotbalista. V týmu určitě chybí, na hřišti i mimo něj.
Jaká byla Tvoje fotbalová kariéra? Na které trenéry rád vzpomínáš?
Skoro celou kariéru jsem strávil v Bystřici p/H, kde jsem prožil spoustu dobrých sezón. Od přípravky až do mužů jsem byl brankář, ale více mě to táhlo do hry. Po dorostu jsem byl na hostováních a pak už jsem se do Bystřice vrátil jako útočník. Za tenhle krok jsem moc rád. Se všemi trenéry jsem vycházel dobře, ale nejraději vzpomínám na pana Skácela, pod jehož vedením jsem se toho hodně naučil.
Kdo podle Tebe postoupí letos do 1. A třídy?
Podle mě bude hrát o postup Fryšták. Ale soutěž bude určitě vyrovnaná a překvapit může kdokoliv.
Sleduješ i nadále výkony Bystřice p/H, asi zatím nejsou nic moc...
Ano, mám tam pořád hodně kamarádů. Vstup do sezóny jim nevyšel podle jejich představ, ale věřím, že se zvednou a body jim budou přibývat. Bystřici budu dále fandit a sledovat jejich výsledky.
Jaké jsou Tvoje záliby a čím se živíš?
Většinu času mi zabere rodina a fotbal, což jsou také mé největší záliby. Rád mám i jiné sporty, ale na ty už není tolik prostoru. Pracuji jako vedoucí interní logistiky ve společnosti TON a.s.
O víkendu hrajete v Hulíně na Admiře, co očekáváš od tohoto duelu?
Očekávám vyrovnané utkání. I výsledkově jsme na tom velmi podobně. Ale určitě si chceme přivézt tři body.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku