Jaroslav ZRUN: Je tu spousta mladých hráčů a parta je velmi dobrá.

Díky vám, funkcionářům, fanouškům, čtenářům a jistě i samotným hráčům byl nakonec ve velice napínavém hlasování 3.kola o Hráče kola zvolen za vítěze předstoper týmu SK Zliv Jaroslav ZRUN. Položili jsme mu tedy pár otázek a o celý rozhovor se nyní s vámi ostatními rádi podělíme...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na Vaši nominaci po uplynulém víkendu do Sestavy kola na našem webu fotbalunas.cz a kdy jste se o ní vlastně dozvěděl?
Nominace mě samozřejmě potěšila. Dozvěděl jsem se o ní hned, co vyšla na vašem webu od našeho bafuňáře a pokladníka “Čendy” Boubala.
V tomto kole jste se stal hrdinou, když jste nastoupil i přes vážnější zranění v obličeji a dokonce dvakrát hlavou skóroval. Kdy jste se rozhodl, že do víkendového zápasu přeci jen nastoupíte?
Hrdina je trochu silné slovo a tak se ani trochu necítím. Vše záleželo na tom, jestli seženu masku. Což se povedlo v pátek a po domluvě s trenérem jsme se rozhodli, že do toho půjdeme. A ty hlavy byly jen třešničky na dortu :-D :-D
Sám trenér Váš výkon vyzdvihl do hrdinných výšin :-) A jaká odezva na Vaše rozhodnutí byla doma?
:-D :-D trefa do černého. Manželka byla samozřejmě nadšená a plně mě podporovala. :-D :-D Spíš pro syna, který válí také fotbal, to byl takový vzkaz, který pochopí asi až později. Není bebí jako bebí. :-D ... resp. pro děti. Jelikož i dcera je velká sportovkyně a začala před pár měsíci s fotbalem.
Pěkné vědět, že jsou v dnešní době i děti vedené ke sportu a pohybu :-) Jak Vy osobně hodnotíte zápas v Temelínu?
Za mě plusový bod z venku. Pokud se budou v Temelíně scházet v tomto složení, tak odtud si body nikdo moc odvážet nebude. Domácí nás v poli přehrávali a my hrozili brejky a standardními situacemi. Nedařilo se moc našemu “špílmachrovi” Kubovi a to bylo znát ( na jeho obranu byl po viróze ) a “Ďury” na to vepředu byl hodně sám. ;-) Z našich řad musím vyzdvihnout mladičkého Matěje Fiřtů, který mi to 2x parádně posadil na hlavu ( samozřejmě nacvičená věc :-D )
Vítěz minulého kola, Váš spoluhráč Milan Ďurica, je v týmu nová akvizice a prozradil, že jeho přestup byla taková náhoda. Jaký vztah k mužstvu ze Zlivi máte Vy?
Já jsem odchovanec, takže přesný opak, ale dlouhou dobu jsem hájil barvy Olešníka ( necelých 10 let ) a do Zlivi jsem se vrátil, až někdy krátce po 30 a pomalu se bohužel propracovávám k nejstaršímu článku. Což je tedy zatím ještě o parník Jirka Remta :-D
Podobná otázka padla i minule, tudíž nemine ani Vás :-) Jak dlouho by jste ještě chtěl pokračovat ve fotbalové kariéře a máte vytyčený nějaký cíl, ať už individuální či týmový, kterého by jste chtěl dosáhnout?
Do té doby, co mi to manželka dovolí :-D Ne vážně, fotbal mám rád, ale rodina a děti mají mnohdy přednost. Pokud bude zdraví držet, jakás takás forma a bude mě potřeba, tak třeba až do doby, abych se mohl potkat na jednom hřišti se synem ( 12 let ) :-D - pozn.redakce: Z toho ale nebude mít manželka radost :-D :-D
Jste rozený hráč do obrany nebo jste adaptivní a hrajete, kde Vás trenér zrovna potřebuje?
Spíš obránce, nejlíp se cítím jako jeden ze stoperské dvojice, ale dost mě to táhne dopředu. Také díky tomu, že věřím parťákům v obraně a gólmanovi, se mohu vytahovat vpřed.
Jak by jste zhodnotil celkově fotbalový kolektiv ve Zlivi? Zatím se zdá, že na hřišti vám to klape neskutečně...
Je to pro mě těžké hodnotit, jelikož patřím spíše k té starší garnituře, ze které již moc lidí nezůstalo. Začátek sezóny se zdá dobrý. Po dlouhé době se trénuje 2x v týdnu ve velkém počtu hráčů ( což v minulosti nebývalou moc zvykem - vládlo zde spíš heslo, že kdo trénuje, si nevěří :-D :-D ). Je tu spousta mladých hráčů a parta je velmi dobrá. Velká škoda je zranění navrátilce Pavla Boubala ( přetržený křižák v posledním přípravném zápase ), ale musím uznat, že bafuňařina a hlavně držení kasy mu jde velmi dobře ( vypadá to na letní soustředění v Dubaji - dle stavu kasy ). Ale zpět k fotbalu, zajíci se počítají až po honu.
Než se tedy rozloučíme, chtěl by jste ještě něco sdělit touto formou rodině, fanouškům, čtenářům našeho webu či snad spoluhráčům? :-)
Asi vše bylo řečeno a chtěl bych poděkovat za korektní rozhovor..
My děkujeme za Váš čas, přejeme brzké uzdravení a spousty nejen fotbalových ale také životních úspěchů a radostí :-)
Ještě jednou díky. Vám také přeji mnoho úspěchů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.