V našem úzkém kádru je znát každý chybějící člen, říká hráč kola Ondřej Tomáš

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondro, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Čeká tě nějaký příspěvek do kasy?
Děkuji, samozřejmě, pokladníkovi nic neunikne.
Víš, kdo ti posílal hlasy?
Tuším, že to byl hlavně pokladník Vašek Welser. Jak se říká „Dobrá hospodyňka pro pírko přes plot skočí" (smích).
Co zápas rozhodlo?
Především naše aktivita, první poločas jsme hráli výborně až na dvě chybky který soupeř využil. Druhý poločas jsme si díky výborné obraně výhru už nenechali utéct.
Vsítil jsi dvě branky. Popiš nám tvé trefy…
První branka padla v prvním poločase, kdy mě Jarda Zedek vybídl, já předběhl obránce a z menšího úhlu jsem prostřelil gólmana. Druhá branka byla na konečných 4:2, kdy jsem nabíhal na centr od Vaška Welsera, asi dva obránci míč nečekaně podskočili a já s překvapením z né-příliš dobrým postavením, hlavou přeloboval gólmana podruhé.
V příštím kole hrajete opět doma, tentokráte s Chrášťany. Co od utkání čekáš?
Z minulého zápasu s Novými Hrady vím, že Chrášťany, když je potřeba, tak se zabetonují před vápnem a těžko se dostává do zakončení a když to zkombinuji s jejich tvrdou hrou, tak to nebude lehký zápas. Já do zápasu bohužel kvůli zranění nezasáhnu, ale věřím, že doma předvedeme dobrý výkon a kluci vyhrají.
Jaká byla letní příprava? Příchody, odchody?
Přes léto jsme měli 2 turnaje, 2. místo v Nové Vsi u Brloha, 3. místo v Holubově a přátelák 4:4 se Zliví. Zápasy se ale odehráli ve výrazně odlišných sestavách, plno hráčů bylo na dovolených. První pořádná příprava proběhla pár dní před prvním zápasem. Přišel k nám David Dolejší, který se teprve otrkává v týmu. V prvních dvou zápasech nám velmi pomohl Jan Vančura, který je ale posila B týmu.
V jakých patrech tabulky by se chtěl Č. Dub pohybovat?
Rozhodně mezi prvními, záleží ale dost na marodce. V našem úzkém kádru je znát každý chybějící člen.
Kdo podle tebe patří k favoritům soutěže?
Co znám týmy z minulé sezony, ať už z Áčkové skupiny nebo Béčkové, tak favoriti by měli být Týn nad Vltavou nebo třeba Včelná. Mohli jsme už poznat nového účastníka III. třídy Nové Hrady a ty s rychlými hráči a výtečným gólmanem, bych mezi favority počítal také. Ale uvidíme, začátek sezony vypadá velmi vyrovnaně.
Jaký je tvůj oblíbený tým?
FC Barcelona.
Co říkáš na los Ligy mistrů?
Real nebo AS Roma v Plzni? Těším se! Dále se mi líbí skupina Juventusu a Barcelona má taky atraktivní soupeře. Já už s popcornem v ruce čekám na začátek (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.