Adam Galetka - ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 3.kolo Divize E, 2018-2019

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Adame, gratuluji Ti k vítězství o hráče třetího kola divize E. Kdo je v Kozlovicích pokladník a co bude chtít?
Děkuji, pokladník je u nás Peťa Kadlec a říká si, že je gólman, tak nevím co je na tom pravdy :-). No samozřejmě to budou peníze.
Nominován jsi byl za zápas ve Vsetíně, tak jsi ho viděl Ty?
Popravdě jsem čekal těžší zápas. Vytvořili jsme si spoustu šancí a po dvaceti minutách to mohlo klidně být 0:3, díky bohu to na konci první půlky otevřel Přikra a to nás uklidnilo. Za stavu 0:2 jsme asi po minutě dostali hned gól a to nás trošku srazilo, ale zvládli jsme to a konečně jsme vyhráli.
Ty jsi v tom zápase dal dva góly a přitom prvním jsi asistoval. Trošku nám ty gólové situace popiš z Tvého pohledu.
U prvního gólu asistoval Honza Vogl, který odcentroval z pravé strany, Přikra dobře zavřel zadní tyč a hlavou pověsil. Druhý gól jsme dali z brejku, kdy jsme se během deseti vteřin dostali z našeho vápna až na druhou stranu, Zdeňa Matějka mě krásně našel na zadní tyči a já už jen uklízel. Třetí gól jsme dali z penalty.
Doslechl jsem se, že penalta byla sporná, rozhodčí prý déle váhal, tak jak to vlastně bylo?
Nemyslím si, že byla sporná. Jejich hráč šel ve vápně do skluzu, nechal za sebou ruku a balón ji trefil. No váhal, protože si nebyl jistý, až asistent mu poradil, tak to chvíli trvalo.
Kozlovice 10. místo a 4 body, to asi v klubu nepanuje spokojenost, viď?
Určitě nepanuje. Představovali jsme si první dvě kola výsledkově jinak. Herně to zlé nebylo, ale když nedáte gól, tak se můžete stavět na hlavu a prostě nevyhrajete. Šance jsme si vytvořili každý zápas, byla jen otázka času, kdy to tam spadne. Věřím, že jsme si to první dvě kola vybrali a nastartovali jsme se teď po výhře ve Vsetíně.
Ale diváci na domácích zápasy chodí docela v hojném počtu, je to pravda?
Hrál jsem tam podruhé, poprvé mi přišlo, že jediní kdo na stadionu je, jsme my hráči, teď je pravda, že tam bylo celkem dost lidí.
No a další zápas bude o šest bodů, hostíte souseda z tabulky Bohumín (11. místo 3 body), tak jak na ně?
Je to tak. Pevně věřím, že to zvládneme a nic jiného než tři body brát nebudeme. Všechny týmy, které k nám přijedou, ví, že jsme doma silní, tak hrají více z defenzivy, to by nás nemělo rozhodit a měli bychom to zvládnout. Hlavně musíme začít od sebe a je jedno s čím nebo s kým nastoupí. Bereme jedině výhru.
Kdo Tě momentálně nejvíc, v soutěži, překvapil? Příjemně a naopak.
Jsme na začátku soutěže, týmy co postoupili, mají pořád takovou tu euforii z postupu, tak to vypadá, že to zatím zvládají. Spekulovat můžeme po půlce sezóny, ale teď budeme mít čtvrté kolo a je brzo někoho hodnotit.
Tak a trošku odpočinku. Co dovolená jak jsi to krátké volno strávil?
Dovolená :-)? Nevím která. Ne, dělám si srandu. Sám osobně jsem měl volno asi týden. Dostal jsem možnost to zkusit s klukama v Prostějově a ti začínali dříve asi o dva týdny, takže toho fotbalového volna moc nebylo a vlastně desátého srpna jsme začínali v Kozlovicích, ale s kamarádama jsme si aspoň udělali takový třídenní výlet po Moravě, tak to bylo super.
Díky za rozhovor a ať se Ti daří v soukromém i fotbalovém životě.
Děkuji mnohokrát.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.