Zákroků jsem měl hodně povedených, říká Matěj Hůlka

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Matěj Hůlka z Koněšína. I díky jeho skvělému výkonu dokázal jeho tým vyhrát nad Okříšky B 2:1. Nyní si s vítězným hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Matěji, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji za gratulaci. V první polovině byli určitě technicky lepší hosté. V druhé polovině jsme se však k míči dostávali častěji my. Možná také proto že jsme mohli v druhém poločase vystřídat tři hráče, tím jsme byli zřejmě odhodlanější a aktivnější.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Na zápas jsem se opět hodně těšil. Těšil jsem se, že si zachytám proti novému soupeři. Zákroků jsem měl hodně povedených, pro mě jistých. Gól před koncem první poloviny mě však přinesl hořkou pachuť, kterou jsem si odnášel do kabin. Velice mě potěšil přístup všech spoluhráčů , trenéra a také koněšínských fanoušků, kteří mi moji chybu nevyčetli, ba naopak jsem od nich „schytal“ povzbuzení.
Který tvůj zákrok byl nejvydařenější?
V tomto zápase jsem neměl zákrok, na který bych byl jó pyšný. V druhé polovině se mi však podařilo vychytat např. hodně nákopů do malého vápna.
Nyní vás čeká zápas s Opatovem. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Hru opatovských vůbec neznám, nevím tedy co mohu očekávat. Do zápasu budu nastupovat s chutí vyhrát.
Kdo tě nejvíc podporuje ve tvé fotbalové kariéře?
Nejvíce jsou to moji rodiče. Mám velkou radost, že na fotbal nejezdí jenom kvůli mně, ale jezdí a fandí celému našemu týmu. Jsem rád, že na zápasech nejsou z donucení (smích).
Jaká byla příprava na novou sezónu?
Sezónu jsem si ani tentokrát nedovolil podcenit. Kromě pravidelného běhání, cvičení, plavání také jezdím na speciální tréninky do Prahy zaměřené právě pro gólmany. Konkrétně za Oldřichem Pařízkem, našim tehdejším reprezentantem. Jeho tréninky, rady a zkušenosti jsou pro mě k nezaplacení.
Na kterých místech tabulky se chcete pohybovat
Za mě budu rád, když se udržíme v první půlce.
Máš nějakého oblíbeného soupeře, na jehož zápas se vždy těšíš?
Těším se např. na Dukovany B, Rapotice B a Třebenice. Tyto týmy znám z předešlých sezón. Některé hráče z těchto týmů se znám osobně, tak je to vždy příjemné setkání.
Čeho by jsi chtěl ještě ve fotbale dosáhnout?
Jak už jsme psal dříve, chci být nejlepším brankařem III. třídy. Také si přeji, aby mi fotbal přinášel radost a nová přátelství.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.