Uzavření rozhovorů s hráči kola v Poutník lize pro ročník 2017/2018 obstarala znovu Žirovnice

Vůbec poslední rozhovor s hráčem kola pro sezónu 2017/2018 náleží Tomáši Péčovi ze Žirovnice. Výhry barev FC Slavoj v této anketě nejsou v posledních zápasech ničím překvapivým a když se k tomu navíc přidá i vynikající individuální výkon, kdy teprve osmnáctiletý hráč řídil svou taktovkou celý průběh zápasu, pak skutečně nebylo o čem pochybovat. Odměnou je Tomášovi poté prestižní rozhovor, který pochopitelně nemůže chybět. A vy nezapomínejte hlasovat nyní až do konce července v sestavě roku pro ty vůbec nejlepší hráče celé Poutník ligy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čau Tomáši. V první řadě ti gratuluji k výhře ve vůbec poslední sestavě kola ročníku 2017/2018 v Poutník lize a zároveň i výkonu proti Ústrašínu, kterým jsi si tuhle nominaci do sestavy kola vysloužil. Sledoval jsi jak hlasování probíhalo? Vypadalo to na jednoznačnou záležitost, v jednu chvíli se však nebezpečně blízko přiblížil druhý Roman Čepl z Jiřic.
Dobrý den, děkuji moc. Určitě chci poděkovat trenérovi Romanovi Hřibovi a spoluhráčům který mají na téhle výhře více jak z poloviny zásluhu. Hlasovaní jsem sledoval a pro mě je to velká čest vyhrát mezi chlapi takovou anketu a chtěl bych všem poděkovat co mi poslali hlas.
Zatímco podzimní část ve vašem podání nebyla žádná velká hitparáda, na jaře se vše otočilo o 180° a to se potvrdilo nejen při pohledu na vaše konečné umístění a bodový zisk, ale i počtu výher v sestavě kola, kterou FC Slavoj doslova opanovala. V čem vidíš hlavní příčinu tohoto probuzení a zakončení sezóny na místech, kam Žirovnice bez pochyb patří?
Tak Určitě příchod trenéra Míry Zemana, který celý Žirovnický fotbal stmelil. Uspořádal zimní soustředění kde všichni posílili a proto další část sezony byla tak úspěšná. Také výborná práce trenéra Romana Hřiba, který s tím mužstvem chce pracovat a odvádí tam dobrou práci. A určitě kluci, máme v týmu spoustu výborných fotbalistu, který to dokazují ve vašich předešlých sestavách kola.
Jaké budou hlavní cíle týmu z Budína, kterému druhé, ale i čtvrté místo, uniklo o pouhý bod?
Jestli budeme hrát příští rok opět Poutník ligu tak určitě budeme myslet na první příčky a budeme pro to dělat maximum.
Jedním z nejlepších střelců celé soutěže byl s 35 góly Martin Pokorný, který byl i zvolen do nejlepší jedenáctky celé sezóny. Koho ale považuješ ty za nejlepšího a nejdůležitějšího hráče týmu v téhle sezóně?
Tak určitě Martin je výborný hráč a především střelec. Moc jsem mu přál, aby tuhle střeleckou soutěž vyhrál, bylo by to dalším zpestření konce sezony, také pokladník by měl radost. (smích) V týmu máme spoustu výborných hráčů především dominují svými zkušenostmi Tomáš Houška a David Kuš.
Když se koukám na tvou dosavadní kariéru, v pouhých osmnácti letech jsi toho stihnul skutečně hodně. Mezi všemi destinacemi ale zaujme obzvlášť jedna. Téměř dvouleté působení v 1. SC Znojmo, které předcházelo současnému angažmá v Žirovnici nejde jen tak přejít. Přibliž nám více tohle období a co tě vlastně nakonec přivedlo zpátky do Žirovnice?
Určitě působení v mládeži ve Znojmě mi dalo cenné zkušenosti, byly to krásné dva roky. Určitě tam umí dobře připravit hráče v dorosteneckém věku na dospělý fotbal, proto jsou mi takové zkušenosti cenné. Pro přerušení působení jsem se rozhodl já. Jedním faktorem bylo následné dokončení studia ve Znojmě.
V kolika letech jsi s fotbalem začínal a kdo tě k němu přivedl?
S fotbalem jsem začínal v 8 letech a přivedla mě k němu maminka.
Kdo na tebe na již rozjetém Mistrovství světa v Rusku z hráčů či týmů dělá největší dojem?
Mně se nejvíce líbí technika a přehled ve hře Luka Modriče takže určitě Chorvatský tým, ale od mala můj největší idol je Cristiano Ronaldo, takže i Portugalskému výběru držím palce.
Pokud by jsi měl vybrat jednoho sportovce, který je pro tebe nejen ve sportovním, ale i osobním životě největší inspirací, kdo by to byl?
Určitě Tomáš Rosický v osobním životě je to hodný a skromný člověk a na hřišti předváděl velké věci.
Jaké další záliby provozuješ ve svém volném čase mimo fotbalu?
Určitě se zajímám o moderní gastronomii. A rád rybařím.
Sleduješ události v Poutník lize na fotbalunas.cz pravidelně? Co ti na těchto stránkách chybí a jaké informace naopak vyhledáváš nejvíce?
Sleduji vaše stránky a myslím že odvádíte dobrou práci. Nejvíce sleduji právě sestavy kola, tabulky soutěže.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.