,,Naše ambice byly po podzimní části vyšší" říká Hráč kola Jan Kubinec

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den Honzo, v první řadě chci pogratulovat k vítězství v anketě Hráč kola a rovnou se zeptám jaký byl zápas vašima očima?
Dobrý den, mockrát děkuji za zvolení. Zápas byl, jak už je tradicí u nás, na těžkém terénu velmi náročný a bojovný. Z mého pohledu zápas rozhodl střed pole, kde naši kluci zahráli velmi povedený zápas.
Byl jste spokojený se svým výkonem?
Svůj výkon je velmi těžké hodnotit a hodnotit by měl někdo jiný, ale 100% to rozhodně nebylo i proto, že jsem odehrál zápas pod antibiotiky…
Přispěl jste k vítězství jedním gólem, můžete stručně rozebrat tuto situaci?
Gol, který jsem dal, padl po krásné akci Balgiče a Fandy, kdy Fanda střílel z velkého vápna a míč letěl přímo na mě a já jsem jen nastavil nohu abych míč trochu tečoval a povedlo se.
Horní Pěna si letos hraje v klidu střed tabulky, jak jste zatím spokojený v této sezoně?
Ano, hrajeme klidný střed ale naše ambice před sezonou a hlavně po podzimní části byly trochu vyšší než místo, které nám teď v tabulce patří.
Poslední zápasy má váš tým problém složit jedenáct hráčů, čím to?
Po zápase s Deštnou se sešlo hodně zranění, a proto dopadl zápas se Žďárem tak, jak dopadl. Pravda však je, že často ještě 20 minut před zápasem nevíme, jestli nás bude dost a to se musí od příští sezony změnit!
Jak často probíhají tréninky v Pěnné?
Trénink máme každý pátek, ale docházka je bohužel tristní.
Kdo je největší "klaun" v kabině?
Klaunem kabiny bych nenazval asi nikoho ale o zábavu se často stará paradoxně nejmladší a to Adam Balga a poté mašina jménem David Maňour. Kabina je však velice otevřená a každý si dokáže udělat srandu i ze sebe když na to přijde.
Máte nějaký osobní rituál před zápasem?
Před zápasem nemám žádný ustálený rituál a spíš se jen soustředím na co nejlepší výkon.
Kdo je vaší největší oporou co se týče fotbalu?
Moje největší opora je rozhodně moje mamka, která mě od malička ve fotbale podporuje.
Jak dlouho se věnujete fotbalu a kde jste s fotbalem začínal?
Fotbalu se věnuji od svých 5ti let a začínal jsem ve fotbalovém klubu TJ Sušice, kde fotbal byl na prvním místě ve městě a výchova mládeže na velmi vysoké úrovni. Po přestěhování do Jindřichova Hradce v 6. třídě ZŠ jsem hrál za FK JH 1910, kde jsme s mojí kategorií čuchli i do 1. žákovské ligy, poté jsem byl na skok v Táborsku a pak následoval titul v Jindřichově Hradci v kategorii U19, kde jsme vyhráli krajský přebor.
Na závěr, v příštím kole vás čeká Lodhéřov. Jak se na zápas těšíte a jak podle vás dopadne?
Lodhéřov má kvalitní tým a bude to určitě boj ale na zápas se já, i tým těší a po vydařeném zápase s N. Vsí budeme chtít na výkon a výsledek navázat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.