Dokopná se určitě povedla, ale to je tak vše, co půjde ven, říká s úsměvem Martin Tóth

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal řevničovský obránce Martin Tóth, který pomohl svému týmu jednou brankou k remíze s Pustověty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Sezónu jste zakončili hokejovým výsledkem. Byl jsi za sebe s předvedeným výkonem spokojen?
Do mého optimálního výkonu to má daleko, ale dá se říct, že v posledním zápase to bylo docela dobré. Co se týče zápasu, tak jsem rád, že jsme to i za nepříznivého stavu nezabalili a dokázali se do zápasu vrátit. Nakonec máme bod a mít trochu štěstí, mohli jsme mít dva.
2) Kam bude směřovat Řevničov příští soutěžní ročník? Máte postupové ambice?
Použiji otřepané klišé a trochu vycouvám z konkrétní odpovědi. Půjdeme zápas od zápasu a uvidíme, na co to bude stačit. Hodně bude záležet také na faktu, jak se podaří doplnit mužstvo.
3) Jak vidíš do budoucna svou kariéru, bránil by ses jiné nabídce nebo chceš setrvat ve Spartě?
Nemám potřebu ani myšlenky na to, abych někam odcházel. Máme tu skvělé podmínky pro to, abychom se pokusili mužstvo někam posunout. V Lícha Areně se ještě budou dít věci.
4) Práskni na své spoluhráče, kdo chodí neustále pozdě, kdo je největší šoumen, manekýn a kdo naopak jde vzorem jak v kabině, tak i na hřišti.
Opozdilec je jasný. Honza Husák si někdy dává opravdu na čas, což naši čtenáři určitě už vědí. Za místního vtipálka považuji Honzu Urbanoviče, manekýn je určitě Kolčisko (Honza Kolek). Kdo je vzorem v kabině i na hřišti, tak to je bezesporu Tomáš Bohatý, z něho by si většina měla vzít příklad.
5) Koho tipuješ jako favorita mistrovství světa v Rusku a koho bereš jako černého koně šampionátu?
Favoritů na celkové vítězství je tam více. Ať už je to Německo, Španělsko, Argentina nebo Brazílie. Přál bych si, aby černým koněm byla Francie, uvidíme, kam to dotáhne.
6) Máš před zápasem nějaký rituál?
Rituál nemám žádný. Prostě na sebe vezmu vše potřebné a jde se na to.
7) Jakou šanci dle tebe má tým postupující z rakovnického OP do B třídy, tedy do nejnižší krajské soutěže?
Záleží, kdo nakonec postoupí. Mohou to být Lány, ale mimo hru není ani Kněževes. Pokud to budou kluci z Lán, budou muset posílit. Ta chuť tam je, a proto si myslím, že by se na sezónu nějakým způsobem připravit dokázali a někoho mladého do mužztva určitě ještě přivedli. Kněževes by o to asi ani zájem neměla, ale je otázka, zda nezměnila nakonec názor, tady by to bylo asi složitější.
8) Povedla se dokopná?
Dokopná se určitě povedla, ale to je tak vše, co půjde ven (smích).
9) Soutěž je u konce a bude od fotbalu chvíli pauza. Plánuješ se účastnit nějakých turnajů a máš připravený na léto individuálek?
Turnaj zatím žádný naplánovaný nemám (vlastně vyjma Memoriálu u nás v Řevničově). Bude to dosti improvizační a možná se někde objevím. Určitě nehodlám ležet na gauči a plánuji různé sportovní aktivity, ale že bych to vyloženě nazýval individuálkem, to asi ne. Nechme se překvapit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.