Zázračné záchrany po podzimu v podstatě odepsaných týmů musí znechucovat snad každého, míní Lukáš Beneš

Z diváckého hlasování vzešel jako vítěz 27. kola Ondrášovka KP Lukáše Beneš z Nového Strašecí. Zápas proti Hvozdnici se mu velmi vydařil, po celý zápas byl aktivní. Připravil dvě branky a sám byl blízko vstřelenému gólu, ale jeho pokus zastavila tyč. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Čekal jsi za svůj výkon zařazení do sestavy kola a následné ovládnutí diváckého hlasování?
Na zařazení do sestavy kola jsem ani nijak nemyslel, až když to poslal do naší skupiny na Facebooku Patrik Svoboda, tak jsem koukal, že jsem měl to štěstí se do sestavy dostat.
2) Jak celkově utkání s Hvozdnicí hodnotíš?
Od začátku jsme tahali za delší konec, dali jsme hezké góly, hráli pěkný, pro Strašecí typicky bojovný fotbal a zaslouženě vyhráli. Pro nás veledůležité 3 body, znamenající na 99% záchranu.
3) Prospěla týmu změna trenéra?
Čtyři zápasy, 12 bodů. Asi byl potřeba nějaký nový impuls.
4) Řekl v kabině trenér Procházka důvod svého odchodu? Co za tím stálo?
Trenér to oznámil ve Slaném, kde jsem chyběl.
5) Jaký pro tebe byl Míra Procházka trenér?
Dobrý motivátor. Akorát naše mužstvo asi po dvou společně strávených letech potřebovalo nový impuls.
6) Doneslo se mi, že jsi chtěl jít hrát okresní přebor na Olešnou. Můžeš tuhle spekulaci potvrdit nebo vyvrátit?
Zatím nemohu vyvrátit ani potvrdit. S přítelkyní na Olešné stavíme dům, a tak je více než možné, že se v budoucnu objevím v jejím dresu. Jestli to bude dříve nebo až později zatím nevím. Nicméně v kombinaci se stávajícím zaměstnáním je to stále těžší a těžší, najít si čas a hlavně chuť na krajský přebor. Zázračné záchrany po podzimu v podstatě odepsaných týmů musí znechucovat snad každého.
7) Vím, že za to umíš vzít. Těšíš se už na dokopnou?
Na dokopnou se těším jako každý půl rok. Hlavně, bude po sezoně, čas na odpočinek a další náročná sezona za námi. Navíc v takové partě jakou v Novém Strašecí máme, jsou dokopné a vůbec všechny akce velkým zážitkem.
8) Máš v plánu po sezóně nějaké turnaje a případně jaké, nebo bude od fotbalu chvíli relax?
Relax bude asi do 23. června, kdybychom se s kamarády měli zúčastnit turnaje v Kounově. V plánu je ještě jeden, pro mě již tradiční turnaj a to turnaj v Březenci u Chomutova, kde budeme jako Atlantic Rakovník startovat už asi po desáté.
9) Jsi velkým fanouškem pražské Sparty. Je pro tebe horší titul Plzně, nebo umístění Slavie před Spartou?
Tahle sezona byla pro všechny fanoušky ACS velice těžkou.. Jestli je horší titul Plzně a Slavie? Asi oboje, my, jako Sparta, bychom měli vyhrávat vše a nekoukat kolem sebe. Snad se to v příští sezoně dá do pořádku a budeme bojovat o nejvyšší místa.
10) Myslíš, že se ve Spartě odchodem Stramaccioniho a příchodem Hapala něco změnilo?
Strama byl dle mého absolutní krok vedle. Jediné, co mělo vedení Sparty udělat dřív, bylo jeho odvolání už po podzimní části sezony. Pavlovi Hapalovi bych já osobně dal čas. Úspěchy za sebou nějaké má, jestli bude úspěšný i ve Spartě, to uvidíme. Každopádně bych mu to přál. Chtělo by to v českých končinách konečně najít trenéra, který by vydržel v jednom klubu delší čas.
11) Máš v české lize nějakého hráče, kterého vůbec nemáš rád či vyloženě nesnášíš?
Protože jsme teď měli hodně svých problému ve Spartě, ani jsem moc ostatní kluby nesledoval, ale mezi mé neoblíbené hráče určitě patří David Limberský a Marek Bakoš.
12) Budeš na rozlučce Tomáše Rosického, nebo v tu chvíli hrát utkání proti Tuchlovicím?
V naší kabině se nachází více fanoušků Sparty, lístky jsme pořídili a doufáme, že se nám podaří domluvit se s Tuchlovicemi, abychom zápas odehráli dříve.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.