Jan Čermák vyhrál anketu hráč kola již potřetí!

Dvacetiletý hráč Dolní Rožínky vyhrál naši anketu o hráče kola již potřetí. Tentokrát mu k vítězství pomohly dvě vstřelené branky v Bystřici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte zápas v Bystřici?
No tak nějak bych si představoval každej zápas. Ale tohle bylo vyjmečný jelikož jsem v Bystřici kdysi hrál. Hráli jsme jako tým a bylo to vidět.
Jak by jste popsal vaše dvě vstřelené branky?
No první branku jsem vstřelil po podklouznutí domácího stopera a já běžel sám na branku na hranici velkýho vápna jsem se koukl kde je golman a protože byl venku celkem dost tak jsem to zkusil vzduchem přes něj a ono to tam zapadlo. Druhá branka byla s větší náhodou po dobře hozeném autu a po velice dobré práci Ing. Bílka v malém vápně míč propadl až ke mě a já naštěstí střílel do protipohybu golmana.
Byl jste zvolen hráčem 23.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Super byla to výzva na hlavním hřišti Bystřice jsem nehrál od té doby co jsem změnil působiště na Dolní Rožínku. Vždycky tam byla dobrá tráva a to se opět potvrdilo celkem nám vycházela kombinace a po pár neproměněných nájezdech jsme dali 1 branku.Přišlo rychlé vyrovnání ale nezlomilo nás to a dali jsme další 2 dokonce poločasu. O přestávce jsme přemýšleli i o tom že by jsme mohli vyhrát. Pak přišla tvrdá realita Bystřice dala 2 rychlé branky a hrálo se od začátku šance pak byly na obou stranách ale už nikdo nerozvlnil síť. Byl jsem rád za bod a mohlo by být takovejch zápasů víc. Rozhodně patří dík našim divákům za to že přijeli podpořit.
Byl jste zvolen hráčem již dvakrát, kdy vás to více potěšilo?
Poprvé je poprvé (Smích). Ale i tenhle zápas byl vyjmečný takže jsem velmi rád že to dopadlo takhle.
Jaká byla reakce spoluhráčů na vaše výhry v naší anketě?
No první co jsem slyšel bylo „rovnou to dones“ a druhý „co upečeš?“ (Smích)
.Jak jste na jaře spokojeni s dosavadními výsledky?
No každej týden jinak. V tabulce je to jak na houpačce jednou jseš dole jednou nahoře. Ale když se zachráníme budu dočasně spokojený.
Příští kolo vás čekají Bory, co od zápasu očekáváte?
No rozhodně 3 Body nesmíme zaváhat uděláme pro to maximum.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.