Góly mne těší jen když jsou z nich body, říká Michal Šrom

Hráčem 16. kola MSFL se stal podruhé v letošní sezoně Michal Šrom, který je nejlepším střelcem fotbalistů Hulína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Letošní sezona je vaše nejgólovější, jak jste zatím s osobním výkonem spokojen?
Je pravda, že se mi letos střelecky daří. Dal jsem 14 branek, což je velký úspěch, ono v lize za to někdy bývá i titul krále střelců. Teď vážně, každá branka sice potěší, ale už v zimě jsem v obdobném rozhovoru říkal, že dobrý pocit z každé branky závisí na tom, jestli ten zásah pomůže k bodovému zisku. Takto bych mohl nastřílet 30 branek ve 30. kolech. Ale kdybychom každý zápas prohráli, bylo by to k ničemu.
Nebyl jste ani na lavičce náhradníků v derby s Kroměříží, z jakého důvodu?
Důvod je prostý - naplno se projevilo zranění ze souboje ve Valašském Meziříčí. Tam jsem utkání ještě dohrál, do zápasu s Kroměříží už to ale nešlo.
Mrzí vás tato absence?
Mrzí mne každá absence v zápase. S Kroměříží tím spíše, že derby je derby, na obou stranách se potkávají známí a bývalí spoluhráči, stadiony vzdušnou čarou dělí tak asi 6 km a oba týmy prakticky hrají doma. Bohužel, snad budu mít příležitost si to vynahradit jindy.
Pár kol zpět jste dal hattrick, vzpomenete si na svůj poslední?
Tak jako každý hráč bych asi měl odpovědět, že hattrick jsem dal naposledy někdy v žácích nebo dorostu. A ano, ani u mne to nebude jinak. Bylo to naposledy v mládežnické kategorii. Tento hattrick proti Mohelnici měl svůj význam, protože jsme v divokém zápase nakonec vyhráli jen těsně 5:4.
Jste nejlepším střelce týmu, cítíte, že na vás tým spoléhá?
Každý v týmu má svůj úkol a tým spoléhá na to, že spoluhráč svůj úkol zvládne. Já se snažím odvést své maximum. Navázat na rozehrávku, převzít míč, jít na bránu, zakončit. To se mi daří a jsem rád, že takto dokážu zúročit i práci ostatních.
Jaké máte plány do další sezony, nejsou na stole nějaké nabídky?
Pokud budu zdravotně v pořádku, chci hrát. Teď budu odpočívat s rodinou, s přáteli, pojedu na dovolenou. Admin Spartaku nás pravidelně zásobuje inspirujícími fotkami ze svých výletů, musím na některý z nich také vyrazit. Co se týče fotbalu, motivaci hrát na vyšší úrovni stále mám a pokud budu platný na hřišti, chci odvést, co půjde. Určitě je na co se těšit. V přípravě Spartak čeká např. druholigový polský klub,budeme zase hrát pohár, když se v něm bude dařit, třeba zase narazíme na atraktivního ligistu. Hlavní bude ale zdraví, od něj se to bude odvíjet.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.