Prvenství si Lažiště pohlídá, za výsledky si to kluci určitě zaslouží, mají celkem kvalitní mančaft, říká hráč kola Jindřich Dvořák

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal brankář Jindřich Dvořák – SK Lhenice. Nyní vám s ním přinášíme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jindro, gratuluji k vítězství v naší anketě. Proti Čkyni jste odvedl v bráně parádní výkon, ale na výhru to nestačilo. Několik šancí jste chytil, ale po rohu se prosadil Martin Chalupa a dal jediný gól zápasu, nedalo se to chytat? Jaký byl hlavní důvod, že jste nevyhráli?
Děkuji. Co se týče zápasu tak z naší strany to byl asi nejhorší výkon, co jsme v sezóně předvedli. Byl to zápas o třetí místo a my jsme k tomu přistoupili jak k nějakýmu pouťáku. Sice nám chybělo pár lidí ze základní sestavy, ale to na věci nic nemění. Takhle se o třetí místo prostě nebojuje. Nemyslím si, že by kluci ze Čkyně předváděli bůh ví jakej fotbal, ale my jsme jim svým výkonem umožnili si dělat prakticky, co chtěli. Hned ze začátku zápasu tam měli 3, 4 šance a jedna jim tam spadla. Kdyby se to chytat dalo, tak bych si s tím poradil, takže odpověď zní „Ne nedalo se to chytat“ (úsměv) prostě jsme to utkání nezvládli a já gratuluju Čkyni ke třem bodům.
Vedete si jako brankář nějaké statistiky? Například kolik penalt jste chytil, nebo jestli jste nějaký gól už i vstřelil?
Tak statistiky si určitě nevedu, to jsem nikdy nedělal. Těch čistých kont a chycených penalt už bylo tolik, že bych se v tom ztrácel. (úsměv) Gól jsem dal, myslím naposled někdy v dorostu z penalty, ale to už je hodně dávno.
Na zádech máte jednadvacítku, proč jste si zvolil toto číslo, a ne klasickou jedničku
Dřív jsem nosil taky normálně jedničku, ale někdy v žácích jsem si vzal číslo 21 a už jsem u něj zůstal. Není v tom žádnej hlubší příběh.
Jak jste se dostal do brány? Hrál jste někdy i v poli?
Když jsem začínal tak v přípravce jsem hrával v poli. Pak jsem si jednou stoupnul do brány, když nám chyběl gólman a už jsem tam zůstal. Už tenkrát bylo vidět, že nějaká kvalita tam je. (úsměv) Pak jsem si ještě chodil občas kopnout do hry v dorostu, když jsem odchytal zápas za starší dorost a šel jsem si na chvíli zahrát za mladší, ale to už bylo spíš pro radost.
Myslíte, že tentokrát už Lažiště postoupí? A kdo naopak doprovodí Zdíkov do nižší soutěže?
Podle mě už si to Lažiště pohlídá. A za výsledky v celé sezóně si to tam kluci zaslouží, mají celkem kvalitní mančaft. A kdo naopak pude dolu? Přiznám se, že to moc nesleduju a vlastně je mi to i celkem jedno. Ale když to řeknu naopak, tak třeba Dříteň by padat nemusela, tam mají aspoň pěknej plácek. Ale uvidíme, komu ten závěr sedne nejlíp a kolik “zázračných” výsledků se v posledních zápasech zrodí.
Příští kolo hrajte doma proti Sousedovicím, v čem bude zápas jiný než proti Čkyni, kromě toho, že hrajete doma.
Tak k zápasu proti Sousedovicím budeme muset hlavně přistoupit o 100 % jinak než k zápasu ve Čkyni. Ale pokud předvedeme výkon, který jsme schopni předvést tak můžeme porazit kohokoli v soutěži. A já věřím, že doma budeme brát všechny body
Kdo vyhraje tabulku střelců?
Tak abych ho podpořil, tak řeknu Roman Iliev. Sice tam je ztráta, ale pokud začne proměňovat aspoň polovinu šancí, které má tak ještě o 5 vyhraje. (úsměv)
Mini dotazník Jindřicha Dvořáka:
Největší srdcař v týmu?
Tomas Tůma, Lukáš Kopf
Hráč s nejtvrdší střelou v týmu?
Michal Mahák
Největší kliďas v týmu?
Jakub Beran, Pavel Prenner
Nejzkušenější hráč v týmu?
Tak zkušenějších je nás tam víc, ale když řeknu sebe, určitě to nikoho nepřekvapí (úsměv)
Největší pivař v týmu?
Richard Sura

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.