ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 24.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Věděl jste o své nominaci?
O mé nominaci “hráče kola” jsem se dozvěděl od kluků v kabině, takže musím přiznat, že jsem o ni věděl. Kluci mi zřejmě dali spoustu hlasů, jinak si své vítězství nedovedu vysvětlit.
Sledujete náš portál www.fotbalunas.cz?
Váš portál nepatří do mých oblíbených stránek.
Jak hodnotíte poslední utkání s Dolní Lutyní?
Utkání s Dolní Lutyní jsme začali velmi špatně, kdy snad v desáté vteřině šli hosté sami na brankáře, ten naštěstí střelu hostujícího útočníka vyrazil na roh. Poté jsme hosty v podstatě v prvním poločase k ničemu nepustili. Hráli jsme snad nejpěknější fotbal v sezóně a zaslouženě jsme vedli 3:0. Ve druhém poločase se ukázalo, proč jsme tabulkově tam kde jsme. V 50. minutě jsme neproměnili 100% šanci a poté už hráli jen hosté. Můžeme jim poděkovat, že nedali více gólů než dva.
Jak vidíte vaše šance na záchranu v 1.B třídě, kde ztrácíte na nesestupovou pozici 2 body?
Stále v záchranu věříme, bude to však vzhledem k losu velmi těžké. Čejí nás ještě doma Raškovice a Hnojník, venku nás hostí Smilovice a Lučina, my potřebujeme 3x vyhrát, takže žádná procházka růžovým sadem.
Následující kolo vás čekají Raškovice. Jaký to podle vás bude zápas?
Zápas v Raškovivích jsem letos nehrál, takže nemám tušení jaký styl fotbalu hrají. Myslím si, že by Raškovice měly být co se týká kvality kádru na úrovni Dolní Lutyně, takže pokud budeme hrát stejně jako v prvním poločase proti Lutyni, můžeme pomýšlet na 3 body.
Popište nám svou fotbalovou kariéru.
S fotbalem jsem začal, když mi bylo asi 5 let v jednom havířovském fotbalovém klubu, tuším, že to bylo nynější MFK Havířov. V sedmi letech jsem s fotbalem skončil a přešel jsem na lední hokej, takže jsem si dal pár let od fotbalu pauzu. Když jsem v devatenácti končil s hokejem, vrátil jsem se zpátky k fotbalu. Můj “restart” fotbalové kariéry jsem začal v Šenově, kde jsme hned v mé první sezóně v mužích postoupili do 1.B třídy. Poté jsem přestoupil do Václavovic, ve kterých hraji osmou sezónu.
Máte oblíbený klub a hráče?
Oblíbené kluby mám dva, Chelsea FC a Real Madrid. S hráčů bych jmenoval asi Cristiana Ronalda.
Který sport Vás,kromě fotbalu,zajímá?
U fotbalu hraju ještě florbal, což mi však někteři v kabině zazlívají. V sezoně se mi totiž tak 5-6x stane, že máme zápasy ve stejný čas a já mám prostě “tu hokejku” o něco radši. Co se týká sledování sportu, tak se rád dívám na hokej a je mi úplně jedno jestli to je česká extraliga nebo MS.
Jak trávíte svůj volný čas?
Když nejsem v práci a není trénink, tak já jsem strašný lenivec, dokážu proležet celý den.
Jakou máte přezdívku v kabině?
V kabině mi říkají Adame nebo Aďoši.
Myslíte si, že jste tahounem mužstva?
Na hřišti bych to neřekl, máme v mančaftu rozhodně vetší tahouny něž jsem já.
Máte v řadách fanynek nějaké, které byste zde chtěl nějakým způsobem zmínit?
Fanynek mám dost, jmenovat jen jednu ale nemůžu. To už by jich pak dost určitě nebylo (smích).
Kdo podle vás vyhraje nadcházející MS ve fotbale v Rusku?
Svého favorita nemám, ale Něměcko by mohlo MS vyhrát.
Kdybyste si měl vybrat, sledoval byste raději Ulici nebo Ordinaci v růžové zahradě?
Neviděl jsem ani jeden díl z uvedených seriálů. Kdybych si však měl vybrat, zvolil bych Ordinaci, ta má snad o 3 tisíce dílů méně a tudíž by bylo méně promarněného času.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.