Zahrál jsem si všechny soutěže od 1.A třídy níže, říká Jiří Křoustek

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Jiří Křoustek z Březníku, který třemi góly pomohl k výhře nad Smrkeml. Nyní si s tímto hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jirko, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Ahoj, děkuji za gratulaci, konečně jsem taky jednou něco vyhrál. Zápas byl přímo šílený, jednu chvíli jsem nechápal co se s námi děje. Za jasného stavu 4:1 z toho uděláme bramboračku, když si dva góly dáme sami a na 4:4 to tam Kráťa (hráč Smrku) plácne od autové čáry na zadní tyč, neskutečný. Nakonec se nám ale podařilo vyhrát a zakřičet si v kabině náš vítězný pokřik BOSNA, BOSNA....., který byl však slyšet tak slabě jako náš výkon v druhém poločase. Musím hráče Smrku pochválit, že nesložily zbraně ani za stavu 4:1 a zkoušeli s tím špílem ještě něco udělat. Určitě dobře věděli že ty Frantovi (Wortner) nákopy skoro přes celé hřiště nám dělají vzadu velký problémy.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
V pátek jsem měl na tréninku střeleckou formu, tak jsem se nominoval do útoku (když do toho můžu mluvit). Nebylo to marný, jen mě tak od 70. minuty začaly chytat křeče, tak jsem přešel na úsporný režim jako zbytek mančaftu, abych nabral síly na závěrečný nápor který se však nekonal (smích). Vítězná branka tam však naštěstí padla, ale za druhý poločas jsme si vyhrát snad ani nezasloužili. Takový už je ale fotbal.
Která z tvých tří branek byla nejvydařenější a kolikátý tvůj hattrick to byl v dospělé kategorii?
Ty moje branky nebyly nic extra, dal jsem v životě už povedenější. Nechci snižovat můj výkon, ale kdyby se jim nezranil gólman, tak by tam asi všechny tři nepadly. Pamatuji si, že jsem dal jednou i 5 gólů, ale to jsem byl ještě mladá puška (20). Pak možná jeden hattrick k tomu, takže toto je max. třetí.
Nyní vás čeká zápas v Mohelnu. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Zápasy s Mohelnem se nikdy nehrají v rukavičkách, neboť se jedná o derby. Na takové zápasy máme v týmu specialisty, říkáme mu Řepa a fandí těm Rudejm z Prahy, nedávno 4 SU odpočíval, tak snad zase nepředvede blikanec. Jinak vypadá že budou chtít domácí vyhrát, jelikož minulý týden se rozhodl pošetřit síly, když do Rudíkova ani neodjeli. My si samozřejmě pojedeme pro tři body jako vždycky (snad bude zase hodně beků, abych mohl hrát v útoku. (smích)
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Jak psal minule Cafu (J.Franěk), dříve se hrával fotbal všude možně venku, avšak k fotbalu mě asi dovedl taťka, který fotbal hrával aktivně ještě nedávno. Celou kariéru poletuji na trase Náměšť - Březník. Zahrál jsem si všechny soutěže od 1.A třídy níže.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Nemám mezi fotbalisty vyloženě žádného oblíbence. Blízký mi však je ZLATAN, na kterém se mi líbí že je prostě "jiný" než ostatní..... Z naší kabiny je to jednoznačně Vlasta HAKAN Zedníček, moc toho sice při zápase nenamluví, ale o to víc toho spolu vždycky vypijeme při nějaké akci :-D. Jinak letos na závěrečné tomu nebude asi jinak.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Samozřejmě že fandím mančaftu Zbrojovka BRNO jako velká část naší kabiny. Občas se z nějakého rohu ozvou nějaký hnusný názvy jiných klubů (od Číňana nebo Řepy). Bohužel příští rok budeme jezdit na druhou ligu, ale to neznamená že začneme fandit nějakým cajzlům.
Jaké máš koníčky?
Koníčkem mi jsou veškeré sportovní aktivity a samozřejmě moje žena Ivanka, kterou poslouchám doma na slovo. Samozřejmě ale že si najdu čas i na pivečko s kamarády, bez toho by to ani nešlo.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Člověk o tom ani neví, ale různými žánry se potlouká i ve fotbale. Když se prohraje, tak je to taková malá tragédie. Minulý týden to bylo naopak zase pěkné drama. Největší komedie však bývá v kabině a to když začnou mluvit fanoušci těch týmů jejichž názvy se neříkají (RUDÝCH a SEŠÍVANÝCH) o tom jak vyhrají příští rok titul. (smích)
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Pití hlavně pivo a slivovice. Já sním téměř všechno (taky tak potom vypadám), ale maso je maso. Věřím že toto je ta oblast která vždy stmeluje celou kabinu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.