Za svůj největší fotbalový úspěch považuji to, že jsem se mohl vrátit zpět po několika zraněních, říká hráč kola Jiří Mikl

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejprve gratuluji k titulu hráč 20. kola. Těší Vás takovéto ocenění?
Děkuji Vám za gratulaci. Ano, těší mě to, ale nejvíce to těší kluky z týmu, protože ví, že budu muset zaplatit metr piv.
Zvolen do sestavy kola jste byl za duel s Pečí, kterou jste přehráli 2:0. Jak to utkání s odstupem několika dní hodnotíte?
Sice jsme se ze začátku trápili, ale hned poté co se trefil náš snajpr Mikulka, jsme se uvolnili a zápas jsme dotáhli v klidu do úspěšného konce.
Další kolo jedete do Buku. Co od zápasu očekáváte?
V Buku se podle mě bude lámat chleba. Bude to velmi těžký zápas, ve kterém bude chybět hned několik hráčů ze základní sestavy, ale věřím, že Lokomotiva Buk přejede.
Zeptám se na Vaši fotbalovou kariéru. V kolika letech jste začal hrát fotbal, jak jste se k němu dostal a jakými kluby jste prošel?
Fotbal jsem začal hrát asi hned, co jsem se postavil na nohy a k fotbalu mě určitě přivedl otec, za což mu děkuji. V mládežnických soutěžích jsem hrál nějakou dobu v Suchdole a poté chvíli v Dynamu, kde to nevyšlo. Poté jsem se vrátil zpět do Velenic.
Máte ve světovém fotbale nějakého oblíbeného hráče? A jakým klubům fandíte?
Fandím Spartě a hráče oblíbeného nemám.
Jakou máte rád hudbu a filmy?
Díky svým kamarádům na hudbu a filmy moc času nemám .
Co rád děláte ve volném čase, pokud se právě neproháníte na fotbalovém pažitu?
Díky své práci moc volného času nemám, a když už se nějaká ta volná chvíle naskytne tak jí trávím se svou svou přítelkyní a se svými přáteli.
Co považujete za Váš největší fotbalový úspěch?
To, že jsem se mohl vrátit zpět na hřiště po několika zraněních.
Myslíte si, že postup do vyšší soutěže uhájíte?
Věřím, že jsme připraveni postoupit o třídu výš a také věřím, že to dotáhneme do úspěšného konce.
Sledujete pravidelně web fotbalunas?
Ano sleduji web pravidelně.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.