HRÁČ KOLA LUKÁŠ KUBELKA: Dohrát sezónu bez ztráty bodu by bylo krásné

Čtyřmi přesnými zásahy do kostomlatské sítě si vysloužil vítězství v anketě o hráče kola městecký Lukáš Kubelka. S hráčem, který dříve působil v Žiželicích, Horních Měcholupech či Chlumci nad Cidlinou a měl tu čest záhrat si například proti Žižkovu s Petrem Švancarou, přinášíme již druhý rozhovor v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Byl pro Vás zápas proti Kostomlatům těžký? Inkasovali jste čtyřikrát, což je pro Městec nezvyk...
Osobně jsem očekával, že zápas bude těžší. Domácí sice začali velmi dobře a prvních 15 minut byli více na balónu, poté se však hra z naší strany zlepšila, uklidnila, a brankami jsme o osudu utkání rozhodli již v první půli.
Mohl byste nám trochu přiblížit své 4 góly?
První branka padla po dlouhém nákopu za obranu, po němž jsem lobem jsem překonal domácího brankáře. Poté přišel odražený míč někam na hranici penalty, odkud jsem pravou nohou trefil horní roh branky. Třetí gól jsem vsítil hlavou z malého vápna po výborně kopnuté standardní situaci a čtvrtá branka vyplynula z přečíslení 3 na 1, které jsme ve dvou vyřešili.
Na počátku sezóny jste byl zraněný, přesto jste stihl nastřílet již 15 gólů. Jste už tedy ve stoprocentní formě?
Nejsem. Na jaře jsem vynechal už tři zápasy kvůli problémům se svalem, který se táhl již od zimní přípravy. Z tohoto pohledu tuto sezónu považuji za jednu z nejhorších, ne-li nejhorší v kariéře. Tolik zranění v průběhu jednoho roku jsem nikdy neměl. Doufám, že už bude všechno v pořádku a užiji si společně s celým týmem konec sezóny a třeba ještě nějaké ty branky přidám.
Myslíte, že Městec dokáže zvládnout sezónu opravdu bez ztráty bodu?
Bylo by to krásné,, ale čekají nás zápasy v Seleticích, v Poděbradech a v Jíkvi, přičemž ani jedno z těchto utkání jistě nebude vůbec lehké, a to ani vzhledem k zdravotnímu stavu týmu, ale je to náš cíl a uděláme pro něj maximum.
Máte za takový úspěch případně slíbenou nějakou odměnu?
Já osobně o žádné nevím.
Máte nějaký rituál pro štěstí, který byste dělal před zápasem?
První obouvám vždy levou kopačku.
Fandíte Spartě. Co říkáte na její počínání v této sezóně?
Chcete abych se rozčiloval, jo? :-) Ne, asi každý ví, že sezóna je to velmi nepovedená a hlavně na venkovních hřištích jde o utrpení. Uvidíme, co za hráče přijde po sezóně, a doufám, že příští sezóna bude mnohem lepší a tituly se vrátí tam, kam patří! :-)
Komu přejete výhru v LM?
Jednoznačně Liverpool. Real opravdu nemusím.
Máte na závěr vzkaz pro fanoušky?
Fanděte a choďte na fotbal. Každý víkend si udělejte ty dvě hodiny času, vždyť je to krásná hra.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.