Po odchodu třech hráčů dostali šanci mladíci a tým už se opět sehrává, říká Jan Voříšek

Ve 22. kole jste svými hlasy rozhodli o tom, že hráčem kola se stal Jan Voříšek ze Spartaku Příbram, který svému týmu gólem a asistencí pomohl k bodovému zisku svého týmu v utkání s Nespeky. Příbramští ale ztratili dvougólový náskok a z utkání brali pouze bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Z šesti sestav kola jarní části, jste již čtvrtým hráčem Spartaku, který anketu ovládl. Co na to říkáte?
Tak zřejmě to ukazuje naší formu v jarních zápasech. Ve většině zápasů jsme měli jasně navrch, škoda jen toho, že ne vždycky zúročíme ve tři body.
2) Přesto je pro Vás tato anketa výjimečná. Stal jste se prvním hráčem sezony, který hlasování ovládl podruhé. Na podzim jste říkal, že jste se o tom, že jste v sestavě kola, dozvěděl až po skončení. Jak to bylo nyní?
Nyní to bylo úplně stejné. Ani by mne nenapadlo, že bych se mohl do sestavy dostat, když jsme zápas nakonec nevyhráli, natož hráče kola vyhrát.
3) Proti Nespekům jste ztratili dvoubrankový náskok a z utkání nakonec brali jen bod. Měli jste mnoho gólových šancí. Byl to hlavní důvod toho, že jste nevyhráli?
Určitě, zápas jsme měli rozhodnout už v prvním poločase, šancí bylo dost. Soupeř nás za to potrestal dvěma góly ze dvou šancí.
4) Za Nespeky hraje Petr Mikolanda. Jaký je to hráč?
Sami jste mohli vidět, že nesmírně zkušený. Byli jsme na něj dobře připravený, ale bohužel ze dvou šancí na jeden gól přihrál a druhý přidal sám. Ukázal zkušenosti z Premier League.
5) Jaké je zatím jaro Spartaku po herní stránce s porovnáním oproti podzimu?
Přes zimu odešli tři hráči z A-týmu, s čím jsme se trochu prali. Tím ale dostali šancí další mladíci a tým už se opět sehrává.
6) Tabulka ve spodních patrech je velmi vyrovnaná a pravděpodobně se o sestupu bude rozhodovat dost možná až v posledním kole. Vaše tipy na dva sestupující celky?
Ano máte pravdu, tabulka je vyrovnaná a týmy ze spodních příček nyní bodují i u týmů usilující o postup. Podle mého ale nakonec sestoupí Semice a Poříčany.
7) Chodíte se dívat na nižší fotbalové soutěže, nebo je alespoň třeba výsledkově sledujete?
Ano, chodím. O víkendu shlédnu minimálně dva a ostatní projedu alespoň výsledkově.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.