Jindřich Horký vstřelil v derby čtyři branky a ještě udržel v brance čisté konto!

Dvaadvacetiletý Jindřich Horký se postaral čtyřmi brankami o výhru Santusu Jívoví nad Bory 6:0. My jsme mu jako hráči kola položili několik otázek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte derby zápas s Bory?
Derby hodnotím velice pozitivně. Určitě i proto že jsme vyhráli, ale také kvůli počtu diváků, atmosféře a myslím si, že i pěknému fotbalu, který předváděly oba dva týmy a jsem rád že po několika setkáních nám to konečně vyšlo. Čím bych chtěl poděkovat všem klukům z týmu za jejich výkon.
Jak by jste popsal vaše čtyři vstřelené branky?
Tak moje první vstřelená branka byla se štěstím, ale i to je potřeba ostatně i jako ostatních. Měl jsem ho tuto neděli dá se říct dost. Ale jsem spokojen.
Byl jste zvolen hráčem 18.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
I přes nějáké ty zdravotní problémy se mi hrálo velice dobře, hlavně to dělala motivace konečně porazit našeho rivala z Borů.
Byl jste zvolen hráčem již jednou, kdy vás to více potěšilo?
Určitě mě to potěšilo i poprvé, ale tentokrát z toho mám mnohem větší radost jelikož se mě v poslední době moc nedařilo. Takže spíš teď podruhé.
Posledních dvacet minut jste musel dokonce chytat v brance, co se přihodilo?
Po kontaktu našeho golmana s jejich hráčem si Michal něco udělal s kotníkem. Takže i když to zkoušel rozhýbat už to nešlo a za takového stavu jsem si mohl dovolit si tam stoupnout.
Jaká byla reakce spoluhráčů na vaši poslední výhru v naší anketě?
No já bych řekl že pozitivní, teda doufám.
.Jak jste na jaře spokojeni s dosavadními výsledky?
Zatím celkem ano, až na zbytečně ztracené body s Křižanovem, bych prozatím jaro viděl jako úspěšné, uvidíme jak to bude pokračovat.
Příští kolo vás čekají Rozsochy, co od zápasu očekáváte?
Rozsochy nejsou rozhodně jednoduchým soupeřem, ale máme je doma na menším prostoru kde nejsou zvyklí a my ano. Tak doufám že tuto výhodu využijeme a nenechám si utéct tři body.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.