Speřice za námi určitě nepřijedou jen na výlet, ví Jiří Kordík

Hráčem 18. kola KP se stal Jiří Kordík z Košetic Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1. Podle hlasování fanoušků jste se stal nejlepším hráčem 16. kola, gratuluji. V utkání proti Jaroměřicím jste gólem přispěl k výhře 3:0. Jaká to byla branka?
Děkuji Vám a také děkuji všem kamarádům a fanouškům, kteří mi poslali hlas. Z rychlého protiútoku přišel přízemní centr z pravé strany, který jsem si prvním dotekem posunul do střely a svojí slabší nohou skóroval.
2. Jak probíhalo utkání?
Pro nás to byl nesmírně důležitý zápas v boji o záchranu. Věděli jsme, že soupeř přes zimu posílil a chce se ještě pokusit o udržení v krajském přeboru. Proto jsme do utkání vstupovali primárně s tím, že nesmíme obdržet branku. To se nám povedlo a na rozdíl od jiných utkání jsme také dokázali proměňovat šance, a proto jsme zaslouženě vyhráli.
3. Jaké jsou cíle Vašeho týmu do konce sezóny? Před předposledními Kouty si držíte náskok osm bodů, čeká vás ještě spousta práce?
Cílem je určitě záchrana. Budeme se snažit bodovat v každém zápase, ale nejdůležitější zápasy budou s týmy, které se pohybují okolo nás. Nyní nás čeká doma derby se Speřicemi a v úterý dohráváme zápas právě s Kouty, který by nám snad mohl zajistit klid, pokud ho zvládneme.
4. Co si slibujete od příštího utkání proti TJ Dálnice Speřice?
Speřice za sebou mají dvě výsledkově nepovedená kola a určitě za námi nepřijedou jen na výlet. Navíc bude mít zápas nádech derby a přijede i mnoho fanoušků hostů. Doufám, že utkání zvládneme a po zápase společně s fanoušky náležitě oslavíme.
5. Máte své favority na postup z KP?
Myslím si, že si to o postup rozdají Humpolec a Bystřice. Když srovnám zápasy s oběma soupeři, tak Humpolec disponuje produktivitou, zatímco Bystřice drží soupeře pod tlakem, ale hodně vytvořených šancí neproměňuje.
6. Jak byste popsal tým Sokol Košetice?
V Košeticích je výborná parta. Rozumíme si na hřišti i mimo něj. Nesmím také zapomenout na fanoušky, kteří nás podporují a moc nám pomáhají.
7. Od kdy se věnujete fotbalu a kdo vás k němu přivedl?
Fotbalu se věnuji asi od 6 let, kdy mě na trénink přivedl taťka, který dříve fotbal také hrál. Mládežnické kategorie jsem strávil v Pelhřimově a po zrušení rezervy mužů jsem přestoupil do Košetic.
8. Máte nějaký oblíbený fotbalový tým a oblíbeného hráče?
V české lize fandím od malička Spartě a ze zahraničí je to anglická Chelsea. Od toho se odvíjí také oblíbení hráči. Mým vzorem byl Frank Lampard, který už bohužel nehraje, a z aktivních hráčů je to Pavel Kadeřábek.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.