Se svým výkonem nejsem vůbec spokojený. O to víc jsem byl překvapen, když jsem se viděl v sestavě, říká hráč kola David Eliáš

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Davide, gratuluji k vítězství v anketě a zeptám se, jak vypadal zápas z tvého pohledu?
Děkuji za gratulaci. Nečekal jsem, že bych mohl vyhrát při nominaci hned dvou hráčů Žab do sestavy kola (smích). Jak všichni dobře víme, tak v Kolodějích se hraje strašně těžko. Špatný terén, malé hřiště, na kterém domácí umí a dokážou potrápit sebelepší týmy. Přesně to se nám potvrdilo, my přijeli s velkými absencemi v týmu, 25 minut jsme se oťukávali a do první naší branky to byla spíš nakopávaná, poté jsme si zbytek zápasu pohlídali, díky výborné hře odzadu a díky naší bojovnosti. Na závěr jsme ještě přidali druhou branku.
Popíšeš nám svoji gólovou trefu?
Ke gólu jsem přišel jako slepej k houslím. Náš útočník Mára Londin výborně propasíroval míč přes oba kolodějské stopery a já sám před brankářem už neměl moc práce a dával jsem do jeho protipohybu.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Abych řekl pravdu, tak se svým výkonem nejsem vůbec spokojený. O to víc jsem byl překvapen, když jsem se viděl v sestavě kola, protože bych z našeho týmu čekal jiná jména, např. našeho brankáře Martina Hřibů, který zachytal a hodně nás podržel.
Ve kterých klubech už jsi působil a na kterou štaci nejradši vzpomínáš?
Jsem odchovanec českobudějovické Slavie, kde jsem byl do svých 19ti. V mužích jsem moc nehrál a tak jsem byl na rok v Bavorovicích. Pak rok a půl v Boršově a od letošního ledna doma na Borku. Co se týče nejhezčích vzpomínek tak určitě v dorostu ať už pod vedením Karla Kladenskýho s Víťou Jarolímem, kdy jsme jeden rok v kraji skončili třetí nebo pod Janem Pirnosem.
Jak jste v Borku zatím spokojeni s jarní částí?
Mohlo to být rozhodně lepší, ale mohlo to být i horší. Každopádně největší škoda je prohra v Boršově, tam nám nevyšlo absolutně nic a jsou to promarněné tři body a v remízovém utkání s Kameňákem jsme nebyli daleko od tří bodů, i když tady byla remíza asi spravedlivá.
Máš nějaký oblíbený tým, kterému fandíš?
Oblíbeným týmem je jednoznačně FC Barcelona. Tam mě mrzí to letošní šokující selhání v Lize mistrů s AS Řím. Taky se mi ale líbí projekt s mladými, který rozjeli v Lipsku.
Máš nějaký vzor, co se fotbalu týče?
Tak vzor vyloženě nemám, ale budu navazovat na předchozí odpověď a oblíbeným hráčem je Lionel Messi.
Jaké je tvoje oblíbené jídlo a pití?
Co se týče jídla, tak to jsem si neskutečným způsobem oblíbil indickou kuchyni, tu bych mohl furt (smích). ohledně pití konkrétní nebudu, protože těch věcí je víc.
Máš nějaký rituál před zápasem?
Vyloženě rituál nemám, ale samozřejmě se snažím koncentrovat už jen na zápas a na sebe až občas bývám zamlknutej při rozcvičce.
Toto kolo vás čeká zápas s lídrem soutěže Lokotkou, která zatím na jaře neztratila ani bod, co od soupeře očekáváš?
V neděli nás čeká nejsilnější soupeř a zápas nám ukáže, na jaký úrovni je náš tým. Já doufám, že Lokotku potrápíme a urveme i tři body, do tabulky by nám to hrozně moc pomohlo. Od Lokády očekávám nejlepší fotbal v soutěži a ten zápas vyhecuje obě strany, jelikož to bude souboj prvního s třetím.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.