Největší srandista a manekýn v jedné osobě je určitě Pavel Hruška, práskl na svého spoluhráče hráč 15. kola Jan Bureš

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Honza Bureš z Roztok, který za svůj hattrick obdržel suverénně nejvíce hlasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Za výkon proti Chrášťanům jsi dostal nominaci do sestavy kola, kterou jsi následně ovládl. Čekal jsi zařazení do top jedenáctky?
Trochu jsem čekal, že bych se tam mohl objevit, ale že bych ji ovládl, to zase ne.
2) V utkání s Chrášťany jsi vstřelil hattrick, což se nepovede jistě každému. Už se ti to někdy povedlo a pokud ano, kolikátý tenhle byl?
Já vlastně ani nevím, ale myslím, že v žákovských a dorosteneckých kategoriích jsem nějaký dal, ale tohle byl můj první a doufám, že ne poslední za "chlapy".
3) Kdo je nejvedší vůdce na hřišti, kdo dělá srandu v kabině a kdo je největší manekýn?
Největší vůdce na hřišti bude určitě Jirka Kněžík. Srandu dokážeme udělat všichni, ale největší srandista a manekýn v jedné osobě je určitě Pavel Hruška.
4) Jak vidíš souboj o titul? Pohlídá si to Plzeň nebo prvenství obhájí Slavia?
Pro mě jako pro sparťana se na tuto otázku odpovídá špatně, ale za to co předvádí Plzeň na jaře, bych titul přál raději Slavii a myslím si, že to prvenství obhájí.
5) Co říkáš přesunu Andrey Stramaccioniho do Udinese po neúspěšné české štaci?
V první řadě jsem rád, že ho ze Sparty vyhodili. Vlastně to vůbec nechápu, jak ho takový tým může angažovat. Myslím, že už tam jednou působil a zdá se, že vedení Udinese je nepoučitelné, ale třeba nás všechny překvapí.
6) Jakou finálovou dvojici tipuješ v Lize mistrů a v Evropské lize?
V Lize mistrů si myslím, že bude finále Liverpool - Bayern s následným vítězem Liverpoolem, kterému bych to ze semifinalistů přál nejvíce. V Evropské lize to bude Atletico Madrid - Marseille a vítězem bude Atletico.
7) Jak jsi vnímal vyřazení Barcelony, tvého oblíbeného klubu, z Ligy mistrů? Proti AS Řím jistě zklamání...
Zklamání to bylo, ale to se nedá nic dělat. Sice nevyhrají Ligu mistrů, ale zase vyhrají Copa del Rey a La Ligu, takže to zklamání tím trochu vykompenzují.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.