V Lubné se cítím dobře, je tu fajn parta, říká hráč 14. kola Marián Bok

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím Marián Bok. Velký milovník dobrodružství, cestování a moře, co nepohrdne dobrým jídlem a vínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Čekal jsi za svůj výkon nominaci do sestavy kola a následné vítězství?
Upřímně, nominaci jsem čekal, ale celkové vítězství ne.
2) Jak se cítíš v novém působišti?
V Lubné se cítím dobře, je tu fajn parta. A spoustu lidí okolo tu je ,,zažráno" do fotbalu, což je super.
3) Jak se vůbec zrodil tvůj přestup do Baníku a kde jsi působil před tím?
Hraji fotbal od 11 let. Začínal jsem v žácích ve Žluticích a jednu sezónu jsem tam odkopal za dorost. Když mi bylo 15, začal jsem chodit na školu do Rakovníka, tak jsem párkrát zašel na trénink na SK a trenér mladšího dorostu Křivánek se mě zeptal, jestli bych za ně nechtěl hrát. Ve Žluticích nic nenamítali, tak jsem šel. Strávil jsem na SK jednu skvělou úspěšnou sezónu a chtěl jsem tam pokračovat i v dalším roce, jenže mezitím přišel do žlutického áčka trenér Suchánek a stahal zpátky všechny hráče z hostování, takže i mě. Tak jsem v šestnácti začal hrát za chlapy a odkopal pod panem Suchankem dvě sezóny. Bylo to senzační a nikdy na to nezapomenu. Vyhráli jsme A třídu. Jenže loni na jaře přišlo zranění a já jsem vypadl ze hry. Prakticky celé jaro jsem nehrál, jen pár zápasů za B-tým, docela jsem ztratil chuť na fotbal a nebavilo mě jen sedět na lavičce. V tu chvíli přišel s nabídkou trenér Lubné pan Zdeněk Vopat a bylo jasno. Navíc také mám blíž ke škole, takže jsem se rozhodl, že to zkusím.
4) Jaký máš názor na odpískanou penaltu v zápase Realu s Juventusem? Přál jsi postup jednomu z nejlepších fotbalistů nebo legendě mezi třemi tyčemi?
Podle mě to penalta nebyla. Bylo mi z toho smutno, protože jsem byl nadšený, že Juventus dokázal vymazat třígólovou ztrátu z prvního duelu. Přiznám se, že ač je Cristiano Ronaldo bezpochyby skvělým hráčem, já ho moc rád nemám, takže jsem přál postup Buffonovi.
5) Komu fandíš v HET lize a kdo myslíš, že nakonec získá titul?
Jsem fanda Slovanu Liberec a myslím si, že za velké podpory mých kamarádů Honzy Fujery, Marka Špidry a Adama Trejbala dosáhne na titul Slavie!
6) Jak tipuješ šlágr kola mezi Plzní a Spartou?
Myslím si, že o gól vyhraje Sparta a minimálně jednu branku dá Josef Šural.
7) Čeká tě maturita, jak si věříš?
Věřím, že to dopadne dobře.
8) Fotbalisté a ženy. Říkají se o nás různé věci, ale jak to máš ty? Rodinný typ nebo dítě mejdanů?
Mejdany už mám snad za sebou (smích). Jsem rodinný typ, mám skvělou přítelkyni, která sice není žádná velká fotbalová fanynka, ale zato hezky kreslí a je to s ní báječné.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.