Máme velké množství fanoušků, proto máme vždy tolik hlasů, prozradil Martin Vašek

Minulé kolo jen těsně prohrál s Tomášem Peškem, nyní suverénně anketu ovládl. Řeč je o hráči ze Spartaku Příbram - Martinu Vaškovi. Výrazně pomohl svému týmu k výhře nad Rejšicemi vstřeleným gólem a další šance na další gól měl, ale také šance připravoval. Našel si na nás čas a odpověděl na pár otázek 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Minulý týden jste prohrál s Tomášem Peškem o 0,61%. To je velmi vyrovnané. Chvílemi jste měli oba dokonce stejně. Jak jste to prožíval?
Sledoval jsem to a byl jsem rád že to mělo náboj, víc to prožívali rodiče a kamarádi, kteří mi hlasy posílají.
2) Nyní o týden později jste se dočkal a vítězným hráčem kola se stal. Myslíte si, že zaslouženě? Jak hodnotíte svůj výkon s Rejšicemi?
Hráče kola by si zasloužil celý náš tým, podali jsme opravdu týmový výkon a těžko bych hledal individuality. Se svým výkonem jsem spokojený, podařilo se mi dát gól a dostal jsem se do několika šancí, hodně jsem těžil z výborného výkonu kluků ze středu hřiště.
3) Rejšice neprožívají moc vydařenou sezonu. Povede se jim soutěž podle Vás zachránit?
Musím říct že jsem překvapený z postavení Rejšic v tabulce, rozhodně mají kvalitu a byl to pro nás náročný zápas, přál bych Rejšicím, aby se v soutěži v klidu udrželi. Chtějí hrát ofenzivní fotbal a mají krásný areál i hřiště.
4) Jste již několikátým vítězným hráčem Spartaku Příbram. Víte o tom?
V kabině si o tom vždy říkáme, takže jsem o tom věděl.
5) Jedna otázka od diváků. Prý jestli v kabině nemáte nějakého hackera, že prý není možné, aby vždy někdo od Vás z týmu měl tak moc hlasů?
I to je možné, nebo máme velké množství fanoušků, mně hlasy posílají spolužáci, rodiče a přítelkyně.
6) Určitě jako fotbalista sledujete Ligu mistrů. Co říkáte na odvetný zápas AS Řím - Barcelona a velké překvapení v případě postupu?
Vždycky si přeji, aby to bylo zajímavé a to se splnilo, nečekal jsem, že to Barcelona nezvládne, ale fandím české stopě v AS Řím, takže jsem rád.
7) Máte svůj tip na vítěze této milionářské soutěže? Je tam ještě Váš oblíbený tým?
Myslím si, že vyhraje Real Madrid, i když bych nejvíce přál Liverpoolu, já fandím Manchesteru United, takže už fandím jen pěknému fotbalu. Líbila se mi utkání mezi Liverpoolem a Manchesterem City.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.