Cílem je udržet se v horní polovině tabulky, říká Jan Tekal

Za hráče 16. kola KP jste zvolili Jana Tekala z Okříšek. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Podle hlasování fanoušků jste se stal nejlepším hráčem 16. kola, gratuluji. Ve 34. minutě jste vyrovnal zápas proti Nové Vsi. Jaký to byl gól?
Děkuji za gratulaci a samozřejmě taky děkuji fanouškům za hlasy, i když asi vím odkud v drtivé většině pocházejí :-)) Branka padla po standartní situaci, kdy perfektně nacentroval míč náš špílmachr Širda (Ondra Široký) a mě už stačilo jen nastavit hlavu a zavěsit.
Jak probíhalo utkání?
Utkání pro nás nezačalo příliš šťastně. Soupeř napadal naši rozehrávku,byl důraznější a rychlejší. Z toho vzniklo několik šancí a nebýt Libise (Fiala Libor) tak jsme neprohrávali jen 0:1 .Bohužel se nám při té brance zranil stoper Šimák (Dočkal Tomáš) a museli jsme udělat změny v obranné řadě. Po obdržené brance jsme zvýšili důraz v osobních soubojích a zjednodušili hru. Z toho vzniklo několik standartek a následně dvě branky během 4 minut.V druhé půli se soupeř snažil vyrovnat,ale dobře jsme bránili a výsledek si uhlídali, což umocnilo ještě vyloučení hostů. Škoda jen vyloučeného Cukírka (Ryšavý Radek) v závěru.
Jaké jsou cíle Okříšek do konce sezóny?
Cílem je se udržet v horní polovině tabulky.
Příští kolo zavítáte na hřiště Humpolce, což je lídr soutěže. Jaký zápas očekáváte?
V Humpolci to bude i vzhledem ke změnám v sestavě nelehký úkol. Humpolec je teď na vlně a dávají dost branek, právem vedou soutěž. Hrají kombinační a rychlý fotbal s několika výbornými hráči v sestavě. Uvidíme, třeba se nám podaří nějaké body urvat.
Máte své favority na postup a sestup z KP?
Favoritů je několik. Humpolec,Chotěboř,Bystřice... Sestup vypadá dost reálně pro Jaroměřice a Kouty.
Od kdy se věnujete fotbalu a kdo vás k němu přivedl? Působil jste také někde jinde než v Okříškách?
K fotbalu mě přivedl táta, který dlouho aktivně hrál a teď působí jako vedoucí mužstva v našem týmu. Po celou dobu hraji pouze za Okříšky, a tak to asi už i zůstane :-))
Máte nějaký oblíbený fotbalový tým a oblíbeného hráče?
Okříšky,Slavia Praha... Hráč John Terry ,Pavel Nedvěd.... :))))

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.