Největší sen? Gól hlavou, svěřuje se Petr Kučera

Jak to asi vypadá na chotíkovské dokopné? To nám prozradil nejen skvělý fotbalista, ale také velmi úspěšný futsalista, Petr Kučera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dokopná je za dveřmi, v jakém stylu probíhá v Chotíkově?
Musím říct, že to malinko opadá, dřív nám nováčkové zpívali a scházeli jsme se v kompletním počtu, poslední dobou nás tmelí partu méně a méně. Jinak předpokládám, že půlka sestavy bude hrát celej večer karty, půlka z té druhé půlky usne na supermana kolem 10 a my rozumní pojedeme ještě do města po svých s půlkou té první půlky co nebude kyselá, že prohrála půlku výplaty v hazardních hrách.
Panuje v týmu spokojenost s průběhem sezóny?
Panovala ještě přibližně měsíc zpátky, pak nás začalo ubývat a jsme rádi, když se sejdeme na zápas. To má za následek to, že posledních pár zápasů jsme nezabodovali a vypadli z boje o bednu, což jsme nechtěli. Takže za mě asi spokojenost není.
A ty sám se sebou jsi za tento ročník spokojen?
Hraju na co mám. (smích) Podle mě v poli je to pořád v pohodě, jen těch gólů jsem měl dát jako ofenzivní hráč více.. Ale jedna věc mi chybí už několik sezón! Přeju si dát gól hlavou, ale nikdo z mých spoluhráčů není schopný mi do ní nějakým způsobem trefit. (smích)
V Chotíkově se občas perete s nižší návštěvností, čím to podle vás je, že fotbal v Chotíkově lidi tak netáhne?
To nás mrzí dost, přáli bychom si větší kulisu. Na malou vesnici je to celkem vysoká soutěž, ale lidi to nějak nebere. Ale aspoň nás nesvazuje nervozita. Každý zápas při nástupu příchozí kulisu stihnu i spočítat. (úsměv)
Jaké máte vyhlídky do posledních minut tohoto ročníku? Kolik bodů uděláte?
Hrajeme s týmy bojující o záchranu, my jsme už hodně bez emocí, ale já osobně bych si chtěl alespoň jednou ještě zařvat náš vítězný pokřik ,,tak jsme včelky no a cóó," abych ho nezapomněl do další sezony.
Každý tým má své pokuty vypsané jinak, jak je to u vás? Zaplatíš něco za rozhovor do kasičky, nebo platíte v naturáliích?
Na příští sezónu musíme vyměnit pokladníka, protože se mi zdá, že má kasa díru a je pořád zbytečně prázdná. Já osobně do ní stále něco vkládám a na dokopný to vydrží na dvě piva a jednu rundu a jede se svoje..
Z Chotíkova již pár hráčů naši anketu vyhrálo, kdo ještě by si od vás zasloužil trochu mediální pozornosti?
Za mě by si zasloužil určitě pan trenér, odborník na západočeské soutěže Petr Nykles. Za ty psychicky náročné sezóny by si to určitě zasloužil. Tak vám věřím, že ho vyzpovídáte a budeme mít na těch piv více!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.