Radek Tůma: Okříšky jako klub fungují výborně

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal dvougólový střelec z utkání proti Koutům Radek Tůma z Okříšek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1. Radku, gratuluji, stal jste podle hlasování nejlepším hráčem 15. kola KP. Podařilo se Vám sestřelit Kouty dvěma góly, jak byste obě branky popsal?
Mnohokrát Vám děkuji. Také bych chtěl v prvé řadě poděkovat známým a kamarádům, kteří se na hlasování zcela jistě podíleli. U prvního gólu zapracoval skvěle Petr Molák, kdy po nepřesné přihrávce domácích úspěšně absolvoval souboj a následně mě našel krásnou přihrávkou do samostatného nájezdu. Zakončení nebylo podle mých představ, ale na podruhé se podařilo překonat domácího brankáře. Čtvrtému gólu předcházela výměna míče na půlící čáře s Ondřejem Širokým a následný pokus o střelu z cca 25 metrů, který tečoval domácí obránce, skončil v síti. :D
2. Jak probíhalo utkání?
Utkání probíhalo za silného větru, což bylo hlavním důvodem velkých nepřesností. Jinak z mého pohledu jsme zápas jednoznačně ovládli a jako tým jsme fungovali tak jak máme. Podařilo se nám vstřelit rychlé branky na začátcích obou poločasů, což bylo velmi důležité.
3. Jak byste popsal SK Huhtamaki Okříšky? Na kom tým stojí?
Okříšky jako klub fungují výborně a začíná to především skvělou prací s mládeží. Jinak co se týče „A“ mužstva, tak je úžasné, že dokážeme tuto soutěž, až na výjimky hrát se svými odchovanci. Nerad bych teď jmenoval jednotlivá jména, na kterých tým stojí. Samozřejmě máme v týmu opory a největší z nich je náš brankář, ale především si myslím, že fungujeme skvěle jako celek. Jsme kamarádi, zajdeme na pivo a stojíme jeden za druhým.
4. S kým si v týmu nejvíce rozumíte?
To už jsem v podstatě naznačil v minulé otázce. V kabině nemá nikdo s nikým problém a všichni si jsme rovni, a proto i teď musím říct, že se všemi.
5. Máte své favority na postup a sestup z KP?
Sestup, zálěží na tom kolik týmů nakonec soustoupí v závislosti na divizi, ale horkými favority jsou dvojice týmu z Jaroměřic a Koutů. O postup se již několik let pokouší Humpolec a stále se mu to nedaří, ale hned za nimi jsou další kvalitní mančafty a do konce sezóny se může stát cokoli. Třeba i my do toho s klukama ještě zasáhneme :))
6. Od kdy se věnujete fotbalu a kdo vás k němu přivedl? Působil jste také někde jinde než v Okříškách?
S fotbalem jsem začínal v Okříškách společně se staršími kamarády z ulice, kteří mě k němu přivedli. Jednu sezónu jsem hostoval v dorostu HFK Třebíč a jednu sezónu jsem působil v Rakousku.
7. Máte nějaký oblíbený fotbalový tým a oblíbeného hráče?
Okříšky, Arsenal. Hráčů je více, nemám jednoho, kterého bych obdivoval nejvíce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.