Pohlídat Lukáše Třešňáka bylo obtížné, ale povedlo se, prozradil hráč kola Matěj Rampa

Nejen o uhlídání Lukáše Třešňáka, ale také o výkonu týmu se zmínil Matěj Rampa, hráč, kterého jste zvolili vítězem sedmnáctého kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Obsadil jste první místo v anketě o hráče sedmnáctého kola a na pomyslné bedně Vás doplnili spoluhráči Patrik Červeňák a Vlastimil Ševr. Navíc minulý týden ovládl anketu Martin Solnař. To je docela unikát, nemyslíte?
Určitě, je to příjemný se takto umístit a děkuji všem za hlasy. Unikát to je, podle všeho to vypadá, že hlasují pouze lidé, co sledují Spartak.
2) Hecovali jste se společně nějak navzájem o to, kdo bude mít víc hlasů na konci nebo neproběhla mezi Vámi dokonce i nějaká sázka?
K hecování ani sázce nedošlo, bohužel, jinak bych měl k výhře dobře nakročeno.
3) Máte v kabině stanoveno, že za případné ovládnutí ankety musí vítěz dát něco do kabiny nebo klubové kasy?
Myslím, že tam nějaký příspěvek bude.
4) V sestavě kola byl Petr Mikolanda, střelec dvou branek a Jakub Trpišovský zaznamenal dokonce hattrick. Je pro Vás výhra o to cennější, když jste nevstřelil ani jednu branku?
Góly jsou samozřejmě důležité, ale když ubráníte důležitého hráče soupeře, tak to taky hodně pomůže týmu a to byl právě můj úkol pro tento zápas.
5) V samotném zápase jste dostal úkol, nepustit do hry Lukáše Třešňáka. Jak moc těžký úkol to byl?
Je to zkušený hráč a úkol to byl určitě těžký, ale nezbývalo než se s tím popasovat a co nejvíce mu zápas znepříjemnit a to si myslím, že se podařilo.
6) Po utkání jste musel být spokojen, že se povedlo a navíc Váš tým si připsal všechny tři body. To je určitě pozitivní do dalších zápasů, je to tak?
To jsem byl, celkově jako tým jsme podali dobry bojovný výkon a tím jsme si výhru zasloužili, body jsou důležité a budeme se jich snažit posbírat co nejvíce. Do dalších zápasů je to povzbuzující.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.