Třetí místo nikdo nečekal, hodnotí alkoholem nepolíbený Daniel Krlička

Nováčci vzali Divizi A v této sezóně útokem. Na druhý Rakovník navazuje Olympie Březová, která tak jen podtrhuje úspěch Karlovarského kraje v podzimní části soutěže. Proč se kreativní záložník v létě rozhodl pro změnu dresu a co vše vypil na dokopné?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dane, jak hodnotíte utkání se Sedlčany? Divákům se muselo líbit, ne?
Určitě se divákům muselo líbit. Šest gólů za zápas je slušné, proto na fotbal také diváci chodí, aby viděli góly a zajímavý fotbal. Naštěstí pro nás utkání dopadlo dobře a jsme za to rádi.
Zápas jste načal svým gólem, popište nám prosím, jak k němu došlo.
Na půlce se vyhrál hlavičkový souboj, Dan Martinec dobře podržel balón kousek a kousek ho vyvezl. Před vápnem jsem si křikl a on mi ho posunul. Poté jsem zasekl jednoho hráče a střílel nezvykle levou nohou. Obránce střelu ještě tečoval, ale naštěstí míč zapadl do sítě. Už jsem čekal na gól dlouho.
Podzimní část jste zakončili na krásném třetím místě. Panuje v kabině spokojenost?
Rozhodně takové umístění nikdo nečekal, je to super výsledek. Na druhou stranu, tabulka je tak vyrovnaná, že se na jaře může stát cokoliv. Kdyby se udělalo o pár bodů více venku, mohli jsme být klidně na lepším než třetím místě.
Co říkáte na to, že jsou s výjimkou druhého Rakovníka v čele soutěže tři týmy z Karlovarského kraje?
Asi to svědčí o tom, jak kvalitní fotbalisté jsou v kraji (smích). Ne, Divize A je letos tak vyrovnaná, že tam mohl být někdo úplně jiný.
Minulou sezónu jste ještě kopal za Karlovy Vary. Jak byste porovnal oba ročníky?
Od Březové se nevědělo, co čekat, jsme nováček. Zatímco Vary jsou nejlepší tým v soutěži, u nich se předpokládalo, že budou hrát nahoře. Pro Březovou je priorita divizi udržet i pro příští rok.
Někteří lidé tvrdí, že po odchodu Motorletu a Admiry z Divize A odešla kvalita. Jste stejného názoru?
Jednoznačně. Obě mužstva jsou velmi kvalitní.
Jak vzpomínáte na kabinu Karlových Varů?
Jen v dobrém. Super parta, kamarádi. Všichni z kabiny mi chybí, ale kdybych měl vybrat jednoho člověka, co mi chybí nejvíc, tak řeknu Martina Psohlavce. Strašně moc mi ve fotbale pomohl a poradil.
Proč jste se vůbec rozhodl pro změnu dresu?
V minulé sezóně jsem dodělal školu. Měl jsem rozjednanou jednu práci, která nakonec nedopadla. Poté jsem se domluvil na trénování sokolovského dorostu U19, takže bych nestíhal tréninky ve Varech.
Jak se vám dorost Baníku trénuje?
Je to skvělá zkušenost, vidíte fotbal z jiného pohledu než jen toho hráčského. A samozřejmě klukům vyčítáte chyby, které sám děláte na hřišti, ale snažil jsem se jim pomoct. Bohužel už dorost netrénuji kvůli tomu, že jsem si našel jinou práci.
Teď už ale zpět do Březové. Co dokopná Olympie? Kdo se nejvíce utrhl ze řetězu?
Pro mě je dokopná každý půlrok stejná. Vypiji přibližně tři fanty a nějaký ten džus (smích). Vůbec nevím, kdo to nejvíce přehnal s pitím. Kluky jsem nekontroloval, každý vypil, co vypil (úsměv).
Alkoholu neholdujete?
Nikdy v životě jsem nepil, ani jsem to nezkusil. Vím, že mi to bude věřit málokdo, ale je to tak.
Jak strávíte zimní přestávku?
Tréninky končíme 7. prosince, takže budu mít asi týden volno a pak začnu zase se svým individuálním plánem jako každý rok.
Co byste si přál na Vánoce pod stromeček?
Aby rodina, kamarádi a spoluhráči byli všichni zdraví, protože zdraví potřebuje každý. Nic speciálního pod stromečkem hledat nebudu (úsměv).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.