Kluci budou rádi za lahvinku, směje se vítěz kola Matěj Polák ze Zruče, který v jedné z odpovědí poskytl i svůj expert tip

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Matěji, gratuluji k vítězství! Jaké máte pocity?
Děkuji, pocit je to příjemný, hlavně kluci budou rádi za lahvinku v hospodě.
Podruhé za sebou se hráčem kola stal hráč Zruče, dali jste si v kabině za úkol, že v případě nominace hráče z vašeho týmu, budete hlasovat?
Většinou to někdo na společném chatu připomene a hlasujeme pro naše hráče. Jak už jsem zmínil v minulé odpovědi, nepsaná cena za hráče kola je litr rumu, a to je dost dobrý důvod pro to, aby každý hlasoval. (směje se)
Popište nám výkon proti Mrákovu…
Na soupeře jsme hned od začátku nastoupili ve vysokém tempu a snažili se co nejdřív skórovat. Spoustu šancí jsme zahodili, ale před poločasem se nám podařilo 2x skórovat a tím jsme se uklidnili. Možná až moc a soupeře jsme našim polevením herně dostali víc do hry. Po další sérii neproměněných šancí se nám podařilo přidat třetí branku a tím bylo rozhodnuto. V závěru přidal ještě čtvrtou branku trenérův oblíbenec, a tak jsme mohli jít po zápase v klidu na "jedno"
Brankáře Korbu jste překonal dvakrát, co předcházelo vašim brankám?
Na první branku mi krásně za obranu nahrál David Král, brankář hostí možná vyběhl o chvilku déle, než měl a já ho přehodil. Na druhou branku jsem potřeboval asi další 3 šance, ale centr z levé strany od Lukáše Husníka už se mi do brány podařit dostalo.
Díky vítězství jste se osamostatnili na třetí pozici, v sobotu vás čeká utkání na půdě Bolevce, který je o bod za vámi, čekáte těžký zápas?
Terén i soupeř bude hodně těžký, očekávám hodně bojovné utkání. Ale my se chceme pohybovat na předních příčkách a porvat se o postup a tak si do Bolevce jedeme pro 3 body...
Koukal jsem, že pravidelně tipujete v expert tipech. Napište nám vaše tipy na následující kolo...
Žichovice-Horažďovice - 2 Věřím, že ofenzivní fotbal hostí zvítězí nad totálně zaparkovanou Karosou domácích. Černice-Křimice - 1 Tady věřím domácím. V našem společném zápase mě svým výkonem hodně překvapili... Bukovec-Nepomuk - 0 Výsledky Nepomuku jsou pro mě zatím velkým překvapením... Čekal jsem víc bodů. Tady zkusím plichtu a plusový bod pro domácí. Mochtín-Svéradice - 1 Jasná výhra domácích. Chlumčany-Košutka - 1 Tady opět věřím domácím, kteří s námi sehráli velmi povedený zápas. Bolevec-Zruč - 2 Bojovné utkání se šťastným koncem pro nás. Rokycany B - Tlumačov - 2 Tady se překvapení konat nebude a hosté si odvezou 3 body. Mrákov-Kralovice - 0 Tady zkusím plichtu s plusovým bodem pro domácí. I přes to, že mají hosté ve svém kádru nejlepšího střelce soutěže, tak budou po náročné cestě rádi za bod.
Co si představíte pod pojmem „fotbal“?
Fotbal je pro mě hlavně zábava s přáteli... A samozřejmě nemyslím jen 90 minut na hřišti. (směje se)
Máte nějaký fotbalový vzor? Popřípadě jaký?
Už nejsem ve věku, kdy bych někoho úplně hltal, ale dřív se mi líbil Henrik Larsson ze Švédska a v současnosti se mi hodně líbí Ousmane Dembélé, ale jako fanouška Dortmundu mě svým přestupem naštval.
Máte nějaký zážitek z fotbalu, na který nikdy nezapomenete? Popřípadě jaký?
Pár negativních i těch hezkých mám. Nedávno se mi vybavil jeden z Mladotic, kde jsme hráli ještě 1. B třídu. Trénoval nás čerstvě Jan Homola. Já ho moc neznal jako fotbalistu, což nechápu, hrajeme 1:1, 70. minuta a najednou koukám, že se svléká a jde na hřiště. Říkám si co dělá, dyť je mu 50! (usmívá se) První dotek, z levý na pravou, do šibenice, 2:1 vedeme. 80' srovnáno na 2:2. 85. minuta, Honza z pravý na levou, do druhý šibenice. 3:2. Takovou eufórii jsem nikdy před tím asi nezažil. Všichni jsme měli slzy v očích. Tenkrát jsme tam vyhráli a on nám v 50 ukázal, že se máme ještě hodně co učit...
Jaké jsou vaše koníčky mimo fotbal?
Moje koníčky mimo fotbal jsou rodina, kamarádi a věci s tím spojené...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.