ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 12.kolo Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Dnes je vítězem Marcel Zelený. Marcel Zelený hraje za Slavoj Husinec a v sestavě kola se objevuje již podruhé. Na mé otázky velice rád odpověděl. A já osobně se těším na poslední kolo za týden, kde bude Slavoj hrát se Sokolem Záblatí a budu na jeho výkon zvědavý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáš vítězství i tomu, že jsi v sestavě kola již podruhé.
Jsem velice překvapen, že jsem se dostal do sestavy kola. Jednak nominací i tím, že jsem přijel k zápasu pozdě a neodehrál ho celý. Myslím si, že zápas se mi povedl a za nominaci děkuji hlavně fanouškům, spoluhráčům a všem co pro mně hlasovali.
Jak se nyní v Husinecké kabině uvažuje? Mluví se o postupu, nebo je to jít zápas od zápasu a to rozhodne?
O postupu nemluvíme, to je ještě daleko. Nyní končí podzim, ale je tady celé jaro. Podle mě je adeptů hodně a tak to necháme až na konec soutěže.
Kdo je pro tebe největší favorit letošního ročníku Ligy mistrů ?
Na vítězství je adeptů hodně, já jako fanoušek Realu Madrid si přeji samozřejmě obhajobu, ale jak říkám těch adeptů je mnoho a když vidím jakou formu má Barcelona, PSG a z Anglie Manchester United i City...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.