Náš pokladník se při každé nominaci tetelí blahem, říká hráč kola Jan Horský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji k vítězství v naší anketě, co na to říkáš?
Tak určitě. Vítězství mě potěšilo, ale je to vždy odměna za práci celého kolektivu. Děkuji všem za hlasy, samozřejmě hlavně spoluhráči hlasovali ze zcela nezištných důvodů.
Hráči Žabovřesek vyhrávají anketu celkem pravidelně, proč myslíš, že tomu tak je?
Tak určitě. Táhneme za jeden provaz na hřišti i mimo něj a tohle je důkaz, navíc máme spoustu věrných fanoušků. Náš pokladník Luboš "největší mrďák" Formánek se při každé nominaci našeho hráče tetelí blahem.
Bude tě to něco stát v kabině?
Tak určitě bude, Lubošek sice jezdí na každý zápas jiným autem, ale my víme, že by na klubové peníze nikdy nesáhl. Počítám, že i s panáky to bude tak za půl výplaty.
Jak bys zhodnotil svůj výkon v Kameňáku?
Jako týmový a velmi dobrý, samozřejmě. Tréňa neměl na výběr, pokud nechtěl začínat v deseti a šel jsem do základu, snad jsem se mu za důvěru odměnil a v dobrých výkonech budeme jako tým pokračovat.
Co čekáš od sobotního zápasu s Kolodějema?
Že je přejedeme jak rozkvetlou louku. Koloděje se sice zvedly jak herně, tak výsledkově, ale pokud přestaneme naše samostatné úniky a tutovky z malého vápna zakončovat do brankáře nebo na oběžnou dráhu, což platí i pro mne, vyhrajeme vyšším brankovým rozdílem. Občas se divím, že si tréňa Pavel Kočer nebere na střídačku antidepresiva, když musí sledovat, co dokážeme zahodit.
Máš nějaký předzápasový rituál?
Tréňa nám zakázal pít alkohol před zápasem, takže už nemám.
Kdo si myslíš, že tuto sezónu postoupí do vyšší třídy a naopak kdo skončí na sestupových příčkách?
Postoupit určitě chce Lokáda a Borek, ale zkusíme je ještě potrápit, sestupovat by mělo asi více týmů, nás se to snad týkat nebude. Poslední místa obsadí béčka Dubu a Ševětína.
Tvůj oblíbený fotbalista a tým?
Messi, Lewandowski, Buffon. FC Barcelona, Borussia Dortmund, Sokol Žabovřesky.
Předpokládám, že fotbalem se neživíš. Co děláš v civilu?
Předpokládáš správně, pracuji s hutním materiálem, celý den tahám železo. Našel bych si lehčí práci za méně peněz, ale pak bych si nemohl dovolit vyhrávat tyhle ankety, náš ceník je velmi výživný.
Čeho by jsi chtěl ve fotbale dosáhnout?
Postoupit s Žabkama do okresu, ten by nám slušel. No a udržet u nás fotbal naživu i pro další generace.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.