Plánský Ondřej Hotový svým gólem skolil Velešín. Věřím, že se jim ještě podaří zvednout, komentuje výkon posledního týmu tabulky

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tentokrát nejvíce hlasů nasbíral obránce SK Planá Ondřej Hotový, kterého jsme se zeptali nejen na informace z plánské kabiny...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Máte za sebou zápas ve Velešíně. Ale asi to nebylo tak jednoduché, jak jste čekali…
Zápas to určitě nebyl jednoduchý. Jednak nám oproti předchozímu zápasu opět vypadlo ze sestavy několik hráčů a navíc hřiště ve Velešíně nebylo v úplně ideálním stavu, což se projevovalo na naší hře hlavně v úvodu zápasu. Do toho jsme docela rychle inkasovali a to se potom otáčí těžko. Naštěstí se nám podařilo do poločasu vyrovnat a ve druhé půli už to bylo z naší strany o trochu lepší, což nakonec vyústilo ve vítězný gól.
Co nakonec rozhodlo ve prospěch Plané?
Řekl bych, že v náš prospěch rozhodly především větší zkušenosti na naší straně, větší hlad po vítězství a také samozřejmě trochu štěstí. I přesto na mě však Velešín působil pozitivním dojmem a myslím si, že si nezaslouží být na posledním místě a věřím, že se jim ještě podaří zvednout.
A rozhodl jste hlavně vy svou druhou brankou v sezóně. Dal jste ji po standardce – je to to, v čem je silná stránka vašeho týmu?
Ano, je pravda, že se nám standardní situace v této sezoně třeba oproti té minulé daří. Máme tam docela dost vysokých kluků, takže to docela často vychází. A samozřejmě také nesmím zapomenout na naše kvalitní exekutory.
Planá už je ve středu tabulky. Věřil jste i po nepovedeném úvodu, že se tým v soutěži neztratí?
Já se přiznám, že jsem v to stále věřil. I když se nám v úvodu sezony úplně výsledkově nedařilo, a i když jsme nehráli špatně a častokrát jsme byli soupeři minimálně vyrovnaným protivníkem, furt jsem doufal, že to dokážeme jedním zápasem zlomit, což se nám víceméně podařilo doma s Větřním a od té doby jsme z posledních asi 7 zápasů prohráli jenom jednou. Doufám, že v tomto nastoleném režimu budeme pokračovat i nadále.
Ostatní týmy často zmiňují zkušenost plánského celku. Myslíte, že i díky ní jste se dokázali rozehrát k dobrým výkonům?
Samozřejmě, že když máte v týmu takové zkušené hráče, jako je Řehoř, Fujdiar nebo bratři Pintérové, musí se to na hřišti projevit. Například návrat Honzy Pintéra do sestavy ve Strakonicích po jeho zranění nám hodně pomohl a od té doby jsme vlastně neprohráli. Tihle hráči a i další z těch zkušenějších v našem týmu mají stále obrovskou kvalitu. Bez nich to jde těžko, takže doufám, že ještě minimálně pár sezon vydrží. (úsměv)
Zatím jen ve dvou zápasech jste viděl kartu, loni jste jich nasbíral o poznání víc. To jste tak vyměkl?
Jo, je možné, že s přibývajícím věkem jsem se víc zklidnil (smích) Ale ještě není konec sezony, třeba ještě nějaké ty karty přijdou.
Proti Týnu jste se v úvodu sezóny ale vyfauloval během čtyř minut. To byl asi osobní rekord, ne?
To bylo asi z toho důvodu, že jsem byl motivovaný po mém vyrovnávacím gólu (smích). A jelikož jsem dostal zatím celkem jenom dvě červené karty s tím, že ta první byla v rozmezí asi 50 minut, tato bylo zatím nejrychlejší. Od té doby si na to taky dávám větší pozor a zatím úspěšně.
V plánské kabině působíte druhou sezónu. Jak jste se zabydlel?
Myslím si, že dobře. Tato sezona je zatím dokonce výsledkově úspěšnější, než ta minulá, takže u mě převládá velká spokojenost.
Teď vás čeká zápas s Blatnou. Jaký průběh čekáte?
Čekám vyrovnaný zápas. Blatná je pro nás neznámé mužstvo, my pro ně asi taky, takže upřímně nevím, co přesně od nich čekat. Víme, že se Blatné daří a určitě nás nečeká nic lehkého. Myslím si ale, že momentálně můžeme porazit každého, takže očekávám tři body.
VÝBĚR ONDŘEJE HOTOVÉHO
Největší kliďas týmu:
Těžko říct. Asi Tomáš Plojhar :D
Největší srdcař týmu:
Honza Pintér
Největší bavič týmu:
Honza Nováček a Roman Kubíček. Jo a ještě náš PR manažer Michal Špírek
Nejrychlejší hráč týmu:
Já :)
Hráč s netvrdší střelou v týmu:
Tomáš Pintér

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.